190504 – TSB Flensburg v SC Weiche Flensburg II 6-1

Arena: Stadion Eckener Strasse
Match:
Oberliga Schleswig-Holstein
Publik:
ca 300
Målen: 1-0 (33) Malek Fakhoury, 2-0 (45) Malek Fakhoury, 2-1 (58) Sebastian Kiesbye, 3-1 (58) Lasse Sohrweide, 4-1 (71) Nicholas Holtze, 5-1 (78) Jan Ole Butzek, 6-1 (89) Nicholas Holtze
Matchens lirare: Högst troligt nån i hemmalaget

Längre ner i seriesystemet en kort bit bort.
Men en ny terrass.
Med suveräna förutsättningar.

Finns det möjlighet till en dubbel – ja, då tar man den. Därför var det inte mycket att fundera på när slutsignalen ljöd på Manfred-Werner-Stadion. Vi nöp en annan taxi än den vi beställde, sorry för det säger vi till det aktuella bolaget i Flensburg. Men vi hade inte så mycket tid så det var väl legitimt.
Det var kanske fem kilometer och lagom till kick off knallade vi in på Eckener Strasse.

Jag tror att det kostade sex Euro att gå in, men när vi kikade lite åt andra hållet fanns där ett klubbhus med en terrass där folk stod och kollade.
Det passade oss perfekt.
Den här gången också.
Med stora Flensburger ”bänkade” vi oss ut igen och ”avnjöt” vi ännu en match och en ny arena.

Nu ska det sägas att vi mest stod och snackade. Kollade faktiskt inte så mycket på matchen så ni får nöja er med att det blev massa mål.
Efter en liten stund dök ett gäng grabbar upp som vi kände igen från förra matchen. De kände igen oss och snabbt började vi samspråka. De var Duisburgfans och skulle till Kiel dan efter. Det skulle ju vi också.

Öl och fotbollssnack. Det var så resten av eftermiddagen spenderades på den här magnifika anläggningen. Sen knallade vi ner till stan. Jagade schnitzlar, men fick tapas. Drack vin och sen drinkar.
Fullt rimligt trots allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.