030928 – West Ham United v Millwall 1-1

Arena: Upton Park
Match: Championship
Publik:
31 626
Målen:
1-0 (25) David Connolly, 1-1 (73) Tim Cahill

West Ham v Millwall är en av Englands tyngsta fajter.
Men det blir lite svalt när det är kick off klockan 12.00 en söndag.

Söndag och dags att testa hotellfrukosten som överraskande var fin. Jag, Uffe och Pontus skulle se hatmötet i ettan mellan West Ham och Millwall på Upton Park. Med tanke på risken att hamna mitt i en huliganuppgörelse tog vi en taxi bort mot östra London. På vägen passerade vi mobb efter mobb. Mycket Burburry och Stone Island.
Men The OB var på tårna och allt gick lugnt till. Utanför West Hams shop träffade vi Martin och Blomman – två Västeråspolare. Matchen började 12.00 eftersom snuten fruktade kravaller och var ingen hit. Connoly gjorde 1-0 till Hammers och stämningen var på topp, men Millwall kvitterade helt rättvist och matchen slutade 1-1.

Efteråt var det bara att börja köa till tunnelbanan. Vi åkte till Embankment och hittade en lämplig pub för att se Charlton-Pool och Man City-Sp**s.
Men de stängde och vi tog lite käk på donken innan vi pubbade vidare. Till slut hamnade vi på Belushis igen och kvällen slutade på nattklubben Roadhouse på Covent Garden. Taxi hem i dimman, men så kul vi hade. Ramsorna ekade…

Måndagmorgon och dags för ännu värre hangover. Uffe sa inte ett ljud, men Pontus var pigg. Vi åkte ner till stan efter att ha lämnat hotellet vid 11.00. Lunch på Pizza Hut blev en cola för mig…
Vi åkte sen tidigt ut till Stansted och vilade i gräset med en macka och lite vatten. Uffe beställde in lite flygmedicin innan Ryan säkert tog oss hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.