220816 – Västerås SK v Trelleborgs FF 4-4

Arena: Swedbank Park
Match: Superettan
Publik: 1 173
Målen: 1-0 (33) Viktor Granath, 1-1 (42) Simon Amin, 2-1 (44) Viktor Granath, 2-2 (54) Jesper Modig, 3-2 (57) Simon Johansson, 3-3 (62) Nicolas Mortensen, 3-4 (73) Självmål, 4-4 (85) Viktor Granath
Matchens lirare: Viktor Granath, VSK

Kalla burgare.
Och målfest.
Det var den här tisdan på Rocklunda det.

Efter en fin golfrunda med Kongo på Skerike var jag efter en gubblur redo för kvällens match mot Trelleborgs FF nere på Rocklunda.
Lidas och Martin hade suttit på stan och druckit öl, men dels skulle jag spela padel dagen efter i Stockholm och var tvungen att åka hem hem efter och dels var jag för trött.
Det är tydligen jobbigt att spela golf.
Så jag mötte dem bakom sittplatsläktaren istället.

Där stod de och väntade på sina hamburgare. Och det var väl här som cirkusen började. Det är svårt att få kött varmt utan en ordentlig glöd på grillen. Till slut tog de bara sin mat och gick upp. Lids skulle byta sin varma dricka mot en kall och blev utskälld i kiosken för att korken var på.
Iver Arena anno 2022.

Matchen på Sveriges fulaste konstgräsplan var en berg-och-dalbana av rang. VSK var väl lite bättre och Granathen var stekhet. När han gjorde två baljor i första och Grönvitt hade 2-1 i paus. TFF kvitterade i andra, men Simon Johansson satte 3-2.
Dock långt ifrån avgjort för skåningarna vände till 3-4 och det var hönsgård lite överallt.
Nu var inte skyttekung Granath klar utan han fixade 4-4 och med en tio minuter stopptid hade det väl kunnat bli 6-6 eller nåt i den stilen, men det stannade vid 4-4 vilket kanske inte var så orättvist trots allt.

Jag lämnade Lidas på Viksäng.
Och åkte hem i mörkret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.