Målen: 1-0 (20) Jabir Abdihakim Ali, 1-1 (39) Nikola Vasic
Matchens lirare: Jabir Abdihakim Ali, VSK

Efter den lilla utflykten parkerade jag och Niklas bilen på Lustigkulla och knallade ner till Rocklunda. Det var helt galet varmt när vi stannade för lunch på Blåsbogrillen.
Klart godkänd burgare på det nya haket.
Nere hos Finnen hade de andra tagit ett bord i solen – det var bara att gilla läget och slå sig ner med en välkyld White IPA från Coppersmith.
Helvete så god den är.
Kan vara årets öl.

Efter två timmar i solen var man kokad och klar för 90 minuter mot Olof Mellbergs Brommapojkarna. Rätt mycket folk på plats – och hygglig stämning.
Det var en bra match.
Tyckte BP bjöd till bra och spelade rapp och underhållande fotboll. VSK var kanske lite bättre och rättvist kunde Jabir smälla in 1-0, oerhört efterlängtat, mitt i den första halvleken.
Innan vilan kvitterade gästerna och återigen var det ett hörnmål som släpptes in.
Nikola Vasic den här gången.

BP var snäppt vassare i andra, men Grönvitt hade sina chanser att vinna matchen. Bästa läget hade Patric Åslund, men friläget resulterade inte i 2-1 utan matchen slutade 1-1.