190421 – Arsenal v Crystal Palace 2-3

Arena: Emirates Stadium
Match:
Premier League
Publik:
59 929
Målen: 0-1 (17) Christian Benteke, 1-1 (47) Mesut Özil, 1-2 (61) Wilfred Zaha, 1-3 (69) James McArthur, 2-3 (77) Pierre-Emerick Aubameyang
Matchens lirare: Icke

Strålande sol.
25 grader varmt.
London.
Och torsk hemma mot Crystal Palace.

Vi var på banan tidigt den här söndan. Det var kanonväder ute och en tur till London stod på programmet. Frukosten intogs på platform ett på Peterborough Central.
Sen tog vi tåget in till Kings Cross.
Klockan hade ju knappt startat så vi bestämde oss för att gå norrut. Pentonville Road och sen upp på Liverpool Road. Planen var att i lugnan ro ta några tidiga pints här. Vi gick dyngbom på The Pig and Butcher. De hade inte ens öppnat och vi hade ingen lust att ”köa” som vi tog The Regent tvärs över gatan.
Det var inget annat än pure class.
Inte ett moln på himlen, 25 grader, vår i luften och välfyllda glas med skummande perfekt öl.

Sen tog vi en taxi upp till Blackstock Road och Woodbine. Här fortsatte uppladdning med Frank och grabbarna. Vi njöt också av Evertons slakt av Manchester United. Nu skulle vi bara själva göra jobbet.
När vi hade köat oss in på Emirates så kände jag att det var det dags att peta i mig lite käk. Men om Arsenal sviktar på planen så är det inget annat än ren och skär katastrof vad de erbjuder i kioskerna.
Hittade knappt nuggetsen i lådan och till det kan man få pissljummen Carlsberg på petflaska.
Någon borde verkligen avgå.

Vi bänkade oss småirriterade, men det är inget mot vad som komma skulle. Arsenal fick stryk av Palace efter en genomusel insats.
2-3.
Tack för absolut ingenting.
Sura gick vi ut och ner till Holloway Road och in på Old Streets nya stället The Crown. Vi hade med oss Bosse Bakken och vi försökte ha trevligt trots det klena resultatet. Sen kom Stefan Schwarz. Högst oväntat att han skulle dyka upp just här. Kvällen blev inte toksen för vi skulle ju ”hem” till Peterborough igen.
Så det var bara att knalla ner till tuben och sen tillbaka till Kings Cross.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.