180610 – Västerås SK v Carlstad United 1-1

 

Arena: Swedbank Park
Match:
Division 1 norra
Publik:  3 664
Målen: 0-1 (25) John Junior, 1-1 (45) Karwan Safari
Matchens lirare:
Calle Svensson

Seriefinal.
Men det roligaste den här dan var när jag fick väcka brorsan på gräsmatta en mil norr om Köping.
Det var kul – matchen en besvikelse.

Den här söndan vaknade jag alldeles för tidigt efter den långa roadtripen till Göteborg med omnejd dan före. Det var inget att lipa för. Upp, frulle, en tur i Rocklundaskogen med mor sen skulle Teo hämtas efter ett bröllop norr om Köping. Brände dit, hittade fram – ingen där. Men så vid ett av skjulen såg jag några som städade. Halvpinigt fick jag gå ut och fråga om brorsan var där.
Fick till svar att ligger och sover vid skylten vid vägen.
Resten är historia.

Han var trött, men efter en Maxmeny gaskade han upp sig och vi kunde fara ner till Rocklunda för att se seriefinalen mot Carlstad United – ett lag som helt klart spelar över sin förmåga och som har så mycket flyt med sig att det inte liknar nåt.
Grönvitt hade flera bra lägen när gästerna gjorde 0-1. Karwan Safari kvitterade lägligt precis före paus.
Mycket folk på plats.
Teo småsov.

I andra var det bara VSK, men allt gick Carlstads väg. Det var frisparkar i ribban, blockerade kanonlägen osv. 1-1 det blev. Det var bara att packa ihop och åka till Lustigkulla för grillning och Plump.
Teo somnade igen.
Då åkte jag hem.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.