180609 – Trollhättan BoIS v IF Haga 5-1

Arena: Torsbovallen
Match:
Division 3 mellersta Götaland
Publik:  ca 97/105
Målen: 1-0 (3) Christian Sundén Niemi, 1-1 (5) Carl Åberg, 2-1 (17) Mattias Wahman, 3-1 (40) Hampus Sikström, 4-1 (47)  Felix Ekblad, 5-1 (80) Johan Kortekangas
Matchens lirare:
Christian Sundén Niemi

Dagens schema – nästan 80 mil i bil och tre matcher.
Det började i Trollhättan.

Uppstigning före åtta i Västerås innan Backevik sekunder sen kom till Lustigkullagatan och resan söderöver kunde börja. Det finns inte supermycket att rapportera om från nerresan.
Det var många traktorer ute och körde i Lidköping.
Där har ni det mest spännande som hände innan vi, via en lunch på Max, körde in på Torsbovallen i Trollhättan.

Tidig kick off i trean mellan Tbis, som de tydligen kallas, och Jönköpingslaget Haga. Hemmaklubben kunde skryta med en ny fin träläktare.
Vi hängde dock på räcket på bortre lång i första.
Solen stekte bra på vaderna när hemmalaget var det klart bättre laget på den gröna mattan.
Och det blev så mycket mål att speakern efter 4-1 sade att det stod 8-1.
Backevik insisterade på att det var bytesfritt i paus när vi läskade oss i det fina klubbhuset som hade vimplarna uppdelade i färger.

Sen gjorde Trollhättan fyra byten i andra och det var ingen ordning på nåt. Det var nära en rasistskandal, vinstsumman på 50/50-lotteriet uppgick till mäktiga 170:- och speakern fortsatte att briljera när han annonserade publiksiffran till cirka 97.
Andra halvlek spelmässigt blev tråkigare och när T-be-Is gjorde 5-1 med knappa tio kvar lämnade vi gemytliga Torsbovallen och satte kurs mot Skarsjövallen i Ljungskile.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.