180525 – IF Nyedshov v IFK Munkfors 0-0

Arena: Molkoms IP
Match:
Division 5 östra, Värmland
Publik:  237
Målen: –
Matchens lirare: –

Hovet.
Värmlands nya hipsterlag.
Men den här fredan var det bara dåligt.

Det vankades 40-årsfest i Karlskoga på lördan så jag for till Filipstad dagen före. Lunch med farsan och klippning hos Rava som numera är the guy att gå till i stan. Sen jogging runt Suttertjärn innan vi var redo för kvällens stora begivenhet.
Molkoms IP.
Och popplaget Nyhedshov hemma mot Munkfors i femman.

Först skulle vi fylla på kylen och när vi hade fäktat oss ut från Coop bland foppatofflor och trekvartsjeans kunde vi köra den korta biten upp till fotbollsplanen – där farsan inte trodde att han hade varit innan.
Det var en magisk sommarkväll med bra temp, sol och vindstilla.
Det handlades kaffe och snackades med allehanda lokala profiler innan vi tog plats på bänken i solen för att se vad Andreas Dullums lag kunde uträtta.

Men det här var dålig kvalitet rakt igenom trots att gräsmattan såg ut att hålla helt okej standard. I vanlig ordning var tempot för högt för spelarna och det var mest cirkus även om det skapades en och annan chans under de 90 minuter.
Det var dock tunnsått med finesser.
Dullum förklarade insatsen efteråt med att Hovets två strikers var borta. En av dem på grund av hjärtoperation.

Dock ska arrangemanget och anläggningen ha cred. Över 200 personer på en division 5-match, Dessutom med fullskalig kiosk och grill. Planen som sagt i anständigt skick och fina bänkar runt om att sitta på.
Vi hade det trivsamt även fast matchen i sig var dålig.

Kvällen avslutades med grillning på egengjord grillkol.
Lite utöver det vanliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.