180522 – Albion FC v Torö FF 4-2

Arena: Kärrtorps IP
Match: Division 6 E
Publik: 7-25 (plus ca 15 på utegymmet)
Målen: 0-1 (26) Joakim Granström, 1-1 (30) Christopher Allen, 2-1 (35) Jani Saarisivu, 3-1 (68) Jani Saarisivu, 4-1 (74) Conrad Miles Brooke, 4-2 (78) Conny Lennart Norberg
Matchens lirare: Christopher Allen

Många är de gånger jag varit förbi här.
Många är också de gånger jag aldrig sett en match här.
Fram till nu.

Äntligen! Då var en av mina närmsta arenor avprickade. Kärrtorps IP, dryga 1500 meter bort är klar. Det spelas ju ingen fotboll på högre nivå här på de tre planerna så det fick bli en tur bort med bilen den här ljumna kvällen för att se på division 6.
Albion FC v Torö FF.

Jag blev några minuter sen och när jag kom in hade jag svårt att hålla blickarna borta från lacrosseträningen som pågick på planen bredvid.
Jävla spektakel till sport.
Matchen på andra planen som jag var där för att se var helt okej, men tappade det mesta av det bästa efter paus.
Albion FC med en massa britter i laget lyckades vinna mot det som kändes som det riktiga laget, Torö FF, från Nynäshamn.

Det stod 1-1 i paus men i andra kontrade hemmalaget in ett par baljor när kvaliteten sjönk till en nivå som inte var allt för långt ifrån den man själv håller.
Det ska också noteras att jag hade fem bolltouch, vilket får noteras som rekord. Jag hade två på Oakwell i Barnsley, det är bättre för det är på en helt annan nivå.
Ska också noteras att alla mina passningar gick till rätt adress.
Det är klart mer än det allra flesta på planen.

I slutet av matchen när solen var på väg ner blev myggen bedrövligt jobbiga. Inte blev det bättre av att jag hade konstgräs (!) över hela underkroppen.
Hur fan är det möjligt?
Kan också noteras att publiksiffran varierade kraftigt beroende på hur många som skulle träna på planen bredvid och på utegymmet.
Men så är det på den här nivån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *