161105 – Three Bridges v Herne Bay 2-3

Arena: Jubilee Field
Match:
Ryman League division one south
Publik:
65
Målen: 0-1 (3) Danny Williams, 1-1 (16) Drew Cooney, 2-1 (36) Devon Fender, 2-2 (38) Danny Williams, 2-3 (65) Mark Lovell.
Matchens lirare:

Egentligen finns bara en sak att säga:
Tack gode gud att de hade en bar!

Jag och Backevik var här redan ett år innan och snurrade. Då slutade vår fredagstur med att vi fick spela biljard på puben med en besviken belgare då matchen blev inställd. Ni kan läsa om eländet här.
Klart bättre lycka den här gången.
Och nu är Jubilee Field äntligen avbockad i appen.

När väl vår förbeställda taxi kom så tog inte många minuter innan vi var tillbaka i Three Bridges. Chauffören var helt säker på att vi skulle till stationen och blev en smula överraskad när jag bad honom släppa av oss vid fotbollsplanen.
Blicken sade typ: Va fan ska ni göra där?
Jo, du. Vi skulle plocka en finfin lower league-arena.
Och förhoppningsvis få oss en pint.
Båda infriades.

Grinden var öppen när vi kom, men där var det stopp. Alla skulle gå igenom det lilla entréhuset som var trångt som fasen. Åtta pund kostade entrén – men man fick en biljett vilket är ett klart plus.
Efter lite obligatoriskt fotograferande på läktare och dylikt gick vi bort till klubbaren som låg i huset på ena långsidan. En bra pub som dessutom hade fönster ut mot planen.
Ja, ni fattar själva.Vi blev kvar där hela matchen.

Jag gick visserligen ut en sväng strax före paus och köpte en fin råttburgare med tillbehör. Annars var det ganska skönt att få sitta inne i värmen, bara slänga ett getöga på matchen då och då och sen följa BT Sports PL-sändning på storbildsskärmen.
Nån vidare fotboll var det inte som utspelades mellan Three Bridges, tokjumbo, och bottenlaget Herne Bay – som faktiskt hade med sig ett tiotal fans och ett par flaggor.

På kvällen mötte vi upp med Andersson, Apell och Hardy och började derbyladda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.