991204 – Leicester City v Arsenal 0-3

Arena: Filbert Street
Match: Premier League
Publik:
20 495
Målen:
0-1 (23) Gilles Grimandi, 0-2 (53) Lee Dixon, 0-3 (75) Marc Overmars

Efter fredagkvällens show på Moleniux var det bara att kliva upp i ottan.
En kort tågresa till Leicester väntade.
Där vi skulle se vårt älskade Arsenal.

Väl framme i Leicester lyckades vi dock gå en halvmil åt fel håll när vi skulle till arenan, men det ordnade upp sig till slut. Framme vid arenan Filbert Street hämtade vi ut våra redan förbeställda biljetter som var på Shanks South Stand och kostade £17.
Synd att vi inte kunde greja plåtar till Arsenal-klacken.

Arenan var fullsatt trots att matchen började 11.30 och stämningen var bra, då främst tack vare Arsenalklacken. AFC som förövrigt vann matchen med 0-3 och spelade en bländande fotboll. Efter matchen klämde vi ett par burgare på Kingen och handlade med oss några öl innan resan ner till London startade.

Tåget gick till Stansted, där vi bytte till pendeltåg mot Liverpool Street. Vi hann dock kliva av vid Shittenham Hale innan biljettnissen hann komma fram till oss, så vi åkte ”for free”. Därifrån tog vi tunnelbana till Russell Square där vi hittade ett billigt(?) skithotell. Dubbelrummet landade på £45 och hotellet hette Acorns Hotell. Vi duschade och ringde våra polare, Blomman, Martin A och Kluivert som också var i London, för att bestämma plats.

Vi åkte till deras hotell London House där festen kunde ta fart. Det blev inte så allvarligt första kvällen då vi inte kom in någonstans i city eftersom vi var ett sällskap på 5 killar. Väl hemma på hotellet delade jag och Andersson på tyskens 105 cm säng … stabilt.

Vi öppnade söndagen med frukost på Kingen, rundvandring på stan, inköp av kvällens konsumtion av alkoholhaltigt. Förfest i Bayswater sedan ett par öl på Shakespeare innan vi hamnade på en spagge-klubb som hette The Beachcomber och låg på Bayswater road. Grymt tryck och folk var slitna. När natten smög sig på var det dags att bege sig hem för att slagga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.