230824 – FK Sala v Gäddeholms FF 7-0

Arena: Annedal
Match: Division 6 Västmanland
Publik: 32
Målen: 1-0 (27) Filip Norgren, 2-0 (29) Jimmie Sjöstrand, 3-0 (32) Adam Funk, 4-0 (50) Hasan Alnakhash, 5-0 (51) Samuel Sillén, 6-0 (79) Max Helmin Eriksson, 7-0 (88) Adam Funk
Matchens lirare: Jimmie Sjöstrand, FKS

Jag hade låga förhoppningar på Annedal.
Men anläggningen var överraskande bra.
Det var sannerligen inte matchen.

Ena dagen Annedal. Nästa dag Lärkan. Och så vidare. Det var ett jäkla dribblande med den här matchen under veckan. Men så blir det när regnar som det gör.
Jag hade först bokat in att se Rytterne, men deras hemmamatch flyttades till Hallsta.
Då styrde jag om till Sala. Men mötet mellan FK Sala och Gäddeholm skickades också snabbt från natur- till konstgräs. Från Annedal till Lärkan.
Men så dagen före matchen så ändrades det tillbaka. Efter en internkoll fick jag det bekräftat vid lunch. Det skulle bli spel på Annedal – och då var det bara att tuta iväg.

Jag har inte många planer kvar bland klubbarna i seriespel i Västmanland. FK Sala var dock en. De spelar på IFK Salas anläggning som heter Annedal som ligger i stan västra delar.
Det var trångt och grinigt på den smala vägen in.
När alla några sekunder senare hade kommit igenom blev det frid och fröjd.
Jag hade låga förhoppningar på det här besöket, men Annedal är en helt okej anläggning. Ingen plusmeny direkt, men en solid plan ute i skogen med klubbhus och veranda.
Jag slog mig ner på en bänk och efter en stund smällde hemmalaget in ett par bollar. Gäddeholm var ett slaget lag. Redan innan paus.

Direkt i andra, när jag bytte sida, fortsatte målfesten. 3-0 blev 5-0 och hade inte Sala slagit av på takten hade det blivit tvåsiffrigt. I takt med att solen sänkte sig bakom träden så kom också myggen.
Inte i några brutala mängder, men irriterande nog.
Jag fick knata runt en del för att inte bli helt blodig på benen.
Under tiden gjorde ändå hemmalaget ett par kassar till och vann fullt rättvist med 7-0 till slut.

Jag tackade för mig.
Åkte till Åkrahallen och köpte mjölk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.