221008 – Västerås SK v Norrby IF 3-2

Arena: Swedbank Park
Match: Superettan
Publik: 1 470
Målen: 0-1 (7) Alexander Salo, 1-1 (23) Viktor Granath, 2-1 (45) Frédéric Nsabiyumva, 3-1 (89) Simon Johansson, 3-2 (90+3) Jaheem Burke
Matchens lirare: Simon Johansson, VSK

En otroligt viktig seger i jakten på nytt kontrakt.
Men det blev lite nervöst på slutet.
Som vanligt.

Den här lördan började med 18 håls gladgolf på Skerike med Kongo. Det var kanonväder och ett hektiskt schema. För när vi hade svurit klart över alla bedrövliga slag var det bara att dra till Lustigkulla och fräscha upp sig innan det var dags att åka ner till Rocklunda för att gå på fotboll.
VSK mot Norrby på menyn.
Festligt värre.

En hel del kända ansikten när jag mötte upp Jonte och Sigge inne i Bistron. Lidas och Cleo ville också hänga med på sektion B inne på arenan och där bänkade vi oss i höstvärmen.
Sen sa det typ pang.
Medan Lidas käkade godisspaghetti gjorde gästerna, med en liten klack på sittplats, 0-1.

Men det här va VSK:s match. Granathen kvitterade och spelet var bra. Precis innan vilan nickade Burundi-Fredde in 2-1 och det kändes säkert.
Grönvitt var stabila även i andra, men det dröjde ända fram till sista ordinarie minuten innan Simon pangade in 3-1.
Säkert?
Klart?
Hahaha. Så klart reducerade Norrby, men tack och lov blev det inte så mycket mer drama på den alldeles för långa stopptiden.

Körde hem Jonte och Sigge och åkte ut till Maxi på Erikslund och handlade lite käk. Satan så skönt det var att komma in sen för det var sannerligen ingen höstvärme i slutet av matchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.