180914 – Gullmars Town FC v Fullesta FK 0-9

Arena: Gubbängens IP
Match: Division 7H, Stockholm
Publik:
50
Målen:

Två fel gör inte ett rätt.
Tre klassas väl som dubbelfel.
En bra beskrivning på den här kvällen.

En av mina närmaste arenor – Gubbängens IP. Ändå kvar så här länge. Mest en klassisk speedwaystadion, men nu är det lower league-fotboll som gäller här.
Riktigt låg lower league.
Hade helt säkert kollat rätt. Det var kick off klockan 19.00. Parkerade bilen och erlade avgift, som man så klart måste göra vid Stockholm Stads idrottsanläggningar trots att det är gratis att stå på alla ställen runtomkring.

Hade Backevik i luren när jag försiktigt stegade in. Var några minuter sen. Tyckte folk var små på planen. Och det var de. För det var inte Gullmars Town i division 7 utan nån knattematch. Kick off i min match var klockan åtta.
Fel nummer ett.

Sen rasade telefonen (fel två) och jag hade ingen lust att sitta här och uggla i tre timmar. 90 minuter är för mycket bara det när det är division 7.
Jag tog bilen till Maxi i Haninge och handlade istället.

Nästa gång jag sväng in på Gubbängens parkering var jag lite sen till rätt match. Men vad var det jag fick se? Ja, inget som är värt att skriva om här i alla fall.
Katastrofmässigt (fel tre).
Hemmalaget hade ett 30-tal fans med sig på andra sidan som stod och skrek. Det var en behållning i fem minuter, sen var inte det kul heller.

Jag erkänner. I paus drog jag hem. Det här var inte det minsta kul. Matchen slutade tydligen 0-9, men det kvittar fullständigt.
Den här kvällen var fasen inte krysset i boken det bästa.
Det var att jag fick handla.
Bara att ta nya tag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *