180904 – Bie GoIF v Tisnabro IF 2-4

Arena: Kurortsvallen
Match:
Division 6 Södermanland
Publik: 
50
Målen: 0-1 (4) Gustav Svensson, 0-2 (27) Martin Eriksson, 0-3 (29) Alexander Lövgren, 1-3 (54) David Mellqvist, 1-4 (81) Alexander Lövgren, 2-4 (86) Mohamed Hassan
Matchens lirare:
August Andersson Rask, Tisnabro

Uffe fick inte bara en utan två mazariner i paus.
Frågan är om inte det var det största den här dagen.
Det var i alla fall inte matchen på Kurortsvallen.

Den här resan går nog till historien som en av de stolligaste. Nästan 30 mil tur och retur ner till den sörmländska myllan för en division 6-match.
Det låter ju inte klokt.
Men så är det.

Blev upplockad i Blåsut av farbror Ulf som puttrandes med  Skodan. Det gick smort och fint, men lite trögt när nån hade parkerat på E20 en bit från Södertälje.
Sen bar det av ut i det okända.
Småvägar. Malmköping. Flen. Höger i Sköldinge. Förbi ståtliga kyrkor, alléer och gods. Rena GW Persson-land. Sen kom vi in i Bie.
Bie.
Nån som nånsin hört talas om det innan?

Här fanns i alla fall lite hus och en och annan busshållplats. Ganska snabbt hittade vi Kurortsvallen. En fin liten idrottsplats vid skogsbrynet.
40 spänn i entré, men vi swishade så klart in för kaffe och grejer också redan innan vi bänkade oss på bortre lång tillsammans med Sveriges mest tatuerade människor.
Linjemannen var tjenis med folket och satte sig precis före avspark och lekte med en unge.
Inga konstigheter.

Matchen var så kass att det snudd på var tragikomiskt stundtals. Men mål fick vi se. Seriejumbon Tisnabro hade 0-3 i paus och det fanns ingen tecken på att hemmalaget skulle kunna vända i andra.
Först läskade vi oss med mer kaffe och Jansson fick sina mazariner.
Det var oerhört uppskattat och kvinnan i kiosken gillade verkligen oss.

I andra stod vi på andra sidan. Det blev inte bättre för det. Uselt spel. Det blev 2-4 och en säker bortaseger. Nu höll det på att skymma när vi for hem.
Det blev ett matstopp i Eskilstuna.
Sen gick det fort hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *