170618 – Torstorps IF v Smedby AIS 3-3

Arena: Atlaslunden
Match:
Division 3 nordöstra Götaland
Publik: 
310
Målen:  1-0 (10) Bylent Halili, 1-1 (20) Christian Ilia, 2-1 (24) Bylent Halili, 2-2 (35) Alija Smailagic, 2-3 (45) Paul Chamoun, 3-3 (66) Bylent Halili
Matchens lirare:  Bylent Halili, Torstorp

På väg hem från Arsenal Swedens sommarfest går det ju att stanna i Finspång och groundhoppa.
Eller hur, Axel?

Det var söndag och mycket att styra med. Rätt båt skulle passas hem från Visningsö. Vi skulle stanna i Mjölby och hämta Ponkas pass.
Och vi skulle till Finspång och se på fotboll.
Eller som Axel så fint beskriver det: ”Dessutom tillbringade jag tre timmar i Finspång av alla jävla ställen i söndags för att Backevik och Lander ville se en divison tre-match där. Jag tycker oftast att det är roligt med groundhopping, men när det kommer till groundhopping i Finspång är jag beredd att göra ett undantag. Inte vann jag minigolfen vi lade in som tidsfördriv innan matchen heller, men det är inte så lätt att vinna när hål 18 har utsatts för mordbrand”.

Vi körde i alla fall in och förbi Torstorps arena i god tid så det fanns utrymme för säsongens första säkra minigolfseger. Det är det Axel beskriver ovan.
Jag tyckte det var en lätt seger, kunde till och med kosta på mig att vaska några slag på slutet.
När Lars aka Postnord fått ordning på oljan så styrde vi tillbaka till Torstorp och Atlaslundan som denna division 3-skönhet till arena är köpt att heta.

Det var mycket folk på plats för mötet med Smedby. Vi testade den lokala korven och tog plats på bänkarna i skogsslänten bakom ena målet.
Sen började målfesten.
Och Backevik kunde, tack var min tips, bli nån tusing rikare. Han spelade på över antal mål och det är ju inte så svårt när det står 2-3 i paus.
De här två lagen kunde verkligen inte försvara sig.

Nu ska det också sägas att den gode Axel lite försynt mumlade att det minsann var ganska kul att gå på fotboll. Även i Finspång. Och när vi beslutades oss för att röra på oss med 25 kvar kändes det som att det han som var mest besviken.
På väg ut från arenan kvitterade hemmalaget och vi ”missade” inga mål trots att vi drog tidigare.

Alla andra stopp på hemvägen orsakades inte av mig. Inte tankstoppet, inte det för att Indra skulle skriva på årsbokslutet, inte det i Solna när Bäckis skulle av.
Kanske matstoppet.
Det kan jag ta på mig.
Lite grann i alla fall.

Men ett till kryss i boken blev det. Torstorp verkar vara en välskött klubb med en fin anläggning. Det var inte alls dumt att göra den lilla avstickaren den här soliga och fina söndagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.