170611 – Gransholms IF v Saxemara IF 3-0

Match:
Division 3 sydöstra Götaland
Publik:
cirka 150
Målen:  1-0 (10) Pontus Ekdahl, 2-0 (26) Richard Andersson, 3-0 (44) Pontus Ekdahl
Matchens lirare: Lukas Richardson, Gransholm

En pärla mitt i den småländska skogen.
Det är precis vad Granvallen är.

Efter en bättre hotellfrulle i Varberg drog vi iväg på nytt i Golfen. Dagens mål var Växjö med omnejd och det första stoppet kom efter cirka två timmars körning.
På Granvallen.
I det lilla samhället Gemla utanför Alvesta.

Arenan ligger när man kört igenom byn intill skogen. Mycket vackert med en fin träläktare med tak när man kommer in från parkeringen.
I såna här klubbar känns det som att allt är ordning och reda på. Man får matchprogram, det finns kiosk och grill och det finns speaker.
Vi gick ett varv för att plåta omgivningen innan vi slog oss ner på träbänkarna som fanns bredvid läktaren.

Matchen var helt okej, spelmässigt hyggligt jämn, men det var hemmalaget som skapade chanserna och gjorde mål. Det var game over redan i paus efter 3-0 i detta bottenmöte.
Några barn gick runt och sålde lotter.
Jag vann.
Och fick en påse Fruxo!

Andra halvlek var inte alls lika kul. Gästande Saxemara försökte få till nåt framåt, men det var lik förbaskat Gransholm som vaskade fram de bästa chanser.