170528 – Enebybergs IF v Enköpings SK 1-4

Arena: Enebybergs IP
Match:
Division 3 östra Svealand
Publik: 
90
Målen:  0-1 (47) Jonatan Åhlin, 0-2 (63) Pontus Lundén, 0-3 (85) Ali Daher, 0-4 (86) Jonatan Åhlin, 1-4 (91) John Johansson
Matchens lirare: Jonatan Åhlin

Kristian Luuk typ trängde sig i kön.
En annan med samma efternamn vann en låda kokosbollar.
Det är det mest spännande som finns att rapportera från Enebybergs IP den här söndan.

Det var hårt på lördan. Uppe tidigt för att kolla Gunners U13 på Skytteholm. Sen cup- och guldfest på Flying Horse. Men trots det var vi på banan dagen efter. Backevik fiskade upp mig, vi åkte och hämtade saker på puben och lämnade av på jobbet.
Sen bar det norrut.
Christian hade inte Enebybergs IP så jag hakade på.
Vi var där i god tid så det blev först en mycket välbehövlig pizza på norrorts mest pollendränkta ”uteservering” innan vi for till Täby C där det skulle inhandlas en dataväska.
Lelle dök upp i Freeeejareland.

När vi skulle in på Enebybergs IP kom Kristian Luuk. Gissar att tv-profilen bor där och skulle se sitt lokala lag. Han kom faktiskt efter oss, men när vi skulle swisha in oss så ”trängde” han sig lite snyggt före.
Vi tog plats borta i skogen vid träräcket.
Min mobil fastnade i kodan på trät.
Och gästande ESK var klart bättre.

Men det stod 0-0 i paus när Backevik gick för att handla sättningar. Nu var kiosken stängd så han fick gå till andra sidan ladan. Det var också dragning i lotteriet och där vann hans lott och det kunde inkasseras en större låda kokosbollar till vaktmästarens förtret.

I andra stod vi på andra sidan. ESK fick nu utdelning på lite av varje och kunde enkelt gå fram till 0-4. Enebyberg är inte division 3-mässigt, men de reducerade när vi knallade ut.
Det var det det.
Ungefär så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.