170226 – Akropolis IF v Västerås SK 1-4

Arena: Grimsta IP
Match:
Träningsmatch
Publik:
cirka 70
Målen: 0-1 () Joakim Häll, 0-2 () Filip Tronêt, 0-3 () Simon Johansson, 0–4 () Calle Svensson, 1-4 ()
Matchens lirare: Simon Johansson, VSK

Brommapojkarna börjar få ordning sin arena.
VSK på sitt spel.
Trots kylan blev det en trevlig söndagseftermiddag på Grimsta IP.

Det var inte lika kallt som gårdagen, men fasen inte långt ifrån. Sladdade in på parkeringen vid Grimsta bara minuter före kick off och mötte Wallert härja med domartrion att det var dags att dra igång när jag gick in på arenan.
Akropolis mot VSK.
På BP:s hemmaarena.

Det var kanske 70 pers på plats. Jag ställde mig med ”alla andra” i första och fick se en ganska jämn inledning. Men så snart Grönvitt fick fasen på de offensiva löpningarna så var det game over. Akropolis ställde sin backlinje högt hela tiden och VSK hade liten julafton.
Det stod 2-0 i paus.
Det kunde ha varit minst det dubbla.

I andra gick jag över och morsade på VLT-killarna Kevin och Rasmus som körde live-tv – fick dessutom ge min syn på matchen och VSK när matchen inte hade så mycket att bjuda på längre.
Mjällby luftade truppen och det stannade vid fyra grönvita mål. Det kunde ha varit så många mer, men det såg ändå väldigt lovande ut och nye mittbacken Calle Svensson ett välbehövligt tillskott till truppen.

Akropolis fick ett tröstmål på straff på slutet. Sen var det bara att dra på högsta blåset i bilen för att få tillbaka värmen i kroppen. För det behövdes efter den här eftermiddagen i Vällingby.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.