150406 – Mansfield Town v Shrewsbury Town 0-1

Arena: One Call Stadium
Match: Leauge Two
Publik:
3 108
Målen:
0-1 (50) Barnett.

Annandag påsk är en fin groundhoppingdag i England. De lägre serierna spelar och en del utspridda avsparkstider gör att man kan plocka två arenor på samma dag.
Det gjorde vi.
Först ut Mansfield.

Golfen rullade från centrala Sheffield den korta biten ner till Chesterfield där vi dundrade rakt fram till huvudentrén för att köpa biljetter till den andra matchen som vi skulle se den dagen.
Vi hade funderat ut det så att vi ändå skulle åka förbi här på väg till Mansfield så då kunde vi lika gärna köpa biljetter för att spara lite tid senare när vi skulle vara mer stressade.

Färden gick sedan vidare de få milen över M1:an till Mansfield. Solen gassade och det var fantastiskt väder. Och varmt. Vi tjyvparkerade vid köpcentrumet som låg precis bredvid One Call Stadium – en arena som i omgångar byggts om.
Nu är visserligen bara tre läktare av fyra klara och framför den ena långsidan, där man inte gjort klart, har man helt sonika satt upp ett stort reklamplank för att dölja det bakomliggande.

Biljetten kostade £22 vilket måste anses som svindyrt för att vara League Two. Mansfield kämpade i botten – medan Shrewsbury var ett topplag som slogs för uppflyttning till League One.
Det syntes väl på planen och delvis även på läktarplats.
Shrewsbury kom med ett anständigt bortafölje för att vara fjärdeligan och de var säkert 1000 personer på plats.

Den relativt högljudda bortaklacken fick jubla i början av den andra halvleken när Barnett satte 0-1 som också blev slutresultatet.
Med 20 minuter kvar lämnade vi One Call Stadium för att hinna i tid till Chesterfield.
På parkeringen var vi lite nervösa att vi skulle ha en bot på rutan för vår parkering, men det gick bra.
Istället morsade vi på en polis som i samma sekund som han tittade på mig snubblade.
Det var kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *