971203 – Millwall v Walsall 0-1

Arena: The Den
Match: League One
Publik:
4 647
Målen: 0-1 () Keates.

Det var mindre bilbränder och sämre stämning den här gången.
Men ett till besök blev det på The Den.

Dags igen för ett besök på ”The Den” och matchen Millwall-Walsall i division två. Denna gång tog vi rätt väg till arenan till skillnad mot förra besöket. Vi träffade en kille på tåget som vi samspråkade med och han tyckte det var kul att folk från Sverige skulle se matchen. Jag frågade, på skoj, om han var en ”Bushwacker” och han bara skrattade och sade att det även finns lugna Millwall-supportrar.

Biljettpriset för en stol på East Upper kostade denna gång £12, jämfört med £17.50 på förra besöket. Visserligen låg Millwall i en lägre division detta år men vi hade nästan exakt samma platser. Matchen var ingen höjdare, Walsall vann med 0-1 inför 5000 varav 100 högljudda från Walsall.
Millwall-fansen sjöng bara en ramsa på hela matchen, i den 90:e minuten, det var ”shit, shit, shit, shit”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.