971128 – Charlton Athletic v Swindon Town 3-0

Arena: The Valley
Match: Championship
Publik:
13 789
Målen:  Mendonca 2, K Jones

En vecka i London proppfull med fotboll.
Först ut en match som vi inte hade en tanke på att se.

Jag och Jonte var återigen på väg mot London för att se lite fotboll. Vi hade bokat en enveckas charterresa, med flyg från Arlanda till Stansted och inkvartering på hotell Alexandra Court vid Paddington. Vi kom fram på torsdagskvällen då vi köpte lite mat och en tidning innan vi drog till hotellet.
I tidningen kunde vi läsa att Charlton hade hemmamatch mot Swindon på fredagskvällen, vilken vi var klappade på.

Vi vaknade på fredan och åt frukost innan vi drog till Sportpages för att inhandla den sedvanliga ransonen fanzines. På eftermiddagen tog vi pendeltåget mot The Valley som Charltons hemmaarena heter. Vi köpte biljetter på West Stand för £15. Charlton vann matchen med 3-0 inför 15 000 varav 800, mer eller mindre tysta från Swindon. Stämningen var annars god på matchen, där förövrigt Charltons skyttekung Clive Mendonca gjorde ett av målen. Charlton som efter en mycket bra säsong tog klivet upp i P.L.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *