960408 – Queens Park Rangers v Everton 3-1

Arena: Loftus Road
Match: Premier League
Publik: 18 349
Målen, QPR: Gallen, Hateley, Impey. Everton: Ebbrell

1996, dags igen. Myself, Andersson, Barchen och Gif-Crille hade bokat en enveckas charter. Flyg till Stanstead och inkvartering på… ja, var tror ni? Leinster Hotell. Vi lyckades få det minsta 4-bäddsrummet jag någonsin sett. Vi hade biljetter till AFC-Spurs, men matchen flyttades från lördag till måndag för den skulle gå ”live on Sky”, och eftersom vi skulle åka hem på söndagskvällen
så blev det ingen match.

Veckan inleddes på Loftus Road med Match
mellan hemmalaget Queens Park Rangers och gästande Everton. Biljettpriset var acceptabla £10 för en stol på långsidan, West Paddock Seating. Matchen var en höjdare som slutade med hemmaseger 3-1 inför fullt hus. Livat värre var det på de cirka 4000 tillresta Everton-supportrarna.

Onsdag och dags för match på The Den mellan Millwall och Birmingham City. Matchen var uppskriven i massmedia som en av säsongens största högriskmatcher och stökigt blev det också.
Stämningen var grym på de drygt 10 000 hemmasupportrarna, även BCFC:s 800 tillresta hördes bra. Matchen vann the Lions med 2-0 och vi flydde hem.

Torsdag besökte vi anrika Wembley för en guidad rundvandring.  Priset £5.50.

Lördag och match mellan Chelsea och Tomas Brolins dåvarande klubb Leeds United. West Stand var läktaren, priset var horribla £20. Matchen var en halvdann historia som Chelsea vann med 4-1 inför 30 000 varav 2500 tysta från Leeds. En lyckad vecka hade passerat det dröjde inte länge innan nästa trip.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *