Målen: 0-1 (45+1) Philip Bergstrand, 0-2 (71) Albert Orre

Snygg entré.
Hygglig anläggning.
Och bra match.
Det var Skinnarvallen i Malung det.

Trots snabb match och kort paus i Malungsfors så blev jag någon minut sen ner till Malung. Det skulle ju stannas på vägen och kolla en gammal plan.
Bra med folk på plats när jag swishade in mig i den mycket vackra entrén.
Skinnarvallen är en bra arena. Det känns verkligen som att man går in på en anläggning när man kliver in. Här finns läktare på ena sidan, ett par hus och en rejäl kiosk.
Men de skulle fan också ha 30 spänn för en korv med bröd.
Nu var jag så hungrig så jag kapitulerade – och betalade.

Toppmöte i Dalafyran mellan hemmalaget Malungs IF och gästande Avesta AIK. Det var one eay traffic i första och jag stod på den sidan där Avesta anföll mot.
Det var snudd på spel mot ett mål.
Och sydmasarna var bra.
Riktigt bra.

Rätt som det var small det till och jag är tämligen säker på att bollen tog på hjulet inne i målet, men domaren viftade avvärjande. Han menade att den tog i stolpen, men jag tror han hade fel.
Avesta borde ha haft 0-1 redan här.
Istället kom det på en frisparksvariant på stopptid.
Och det var så rättvist.

I andra, när det började regna för första gången på typ en månad, satte jag mig på läktaren. Avesta hade lekstuga och det var stor kvalitetsskillnad mellan lagen – trots att det bara skiljde en poäng mellan lagen i tabellen.
Fullt logiskt blev det 0-2 med 20 kvar och hade bara Avesta haft skärpan och viljan hade segern blivit större.