220828 – Sandarne SIF v IF Norränge 4-1

Arena: Sandarne IP
Match: Division 5 Hälsingland
Publik: 39
Målen: 1-0 (30) Mohamed Ahmed Mohamed, 2-0 (36) Ibrahim Sharifi, 3-0 (39) Adan Ahmed Abdi, 4-0 (61) William Larsson, 4-1 (77) Viktor Bergstrand
Matchens lirare: 

Det här var inte bra.
Vi åkte vidare …

Det blev en rejäl raggningstur runt Söderhamn då vi hade ett par timmar att slå ihjäl mellan spektaklet i Trönö och nästa match i Sandarne.
Det första lilla stoppet blev i Norrala där vi återigen kunde förfasas över hur en idrottklubb smackat upp en mycket ocharmig konstgräsplan och låtit den fina gräsplanen med läktare ”förfalla”.
Inne i Söderhamn spanade vi in minigolfen (Jansson vågade inte ställa upp på en match) och ”arenan” uppe vid Hällåsen. Det var länge sen jag var där nu, men det var mest de andra byggnaderna som förändrats (bandy- och padelhall).

Jag hade lagt upp fler arenor på vägen ut till Sandarne som jag ville spana in. Båda låg i Stugsund. En fick vi se, den andra var inklämd bakom ett dagis.
Jansson var skeptisk att köra ner till den andra planen för han trodde vi skulle bli bortjagade av ortsbefolkningen. Nu var de inte så farliga. Det var ett barn som gungade och en tant med dramaten.

Trots att vi redan betat av viss tid fanns gott om kvar innan nästa match. Det blev allsköns meningslöst rundåkande i jakt på vatten och fler idrottsplatser. En såg vi skymten av Ljusne. Det var på den nivån av uttråkning innan vi för typ tredje gången åkte tillbaka till Sandarne för att faktiskt se matchen vi skulle.
Och den var verkligen inget vidare ska sägas.
Det var mest en snygg entré.
Sen inget mer.

Vi gick runt till kiosken som höll bra kvalitet för lite sen lunch. Jansson köpte så mycket att han fick en bricka. Sen satte vi oss på terrassen med gubbar och fick där se en rätt blek match. Tror till och med att domaren missade en kasse, men när hemmalaget dundrade fem till 3-0 innan paus fanns det ingen nerv kvar på planen heller.
Jag lanserade då en idé för Uffe. Att vi skulle dra i paus och åka ner till Ockelbo och se Ockelbo-Brynäs.
Efter en kort stunds funderande nappade han.
Så vi drog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.