180919 – Cassi IF v Gustavsbergs IF 0-0

Arena: Essinge IP
Match: Division 6D, Stockholm
Publik:
6
Målen:
Matchens lirare:
Inte vad jag kunde se

Efter en stund på Essinge IP bestämde jag mig för att åka när första målet gjordes.
Det blev 0-0 …

Det var mörkt när jag sladdade in och parkerade bilen bland husen på den lilla ön mitt i centrala hufvudstaden. Ännu ett staket och en konstgräsplan, men den här ligger i alla charmigt. Är genuint svag arenor mitt i stadsmiljö. Det är nästa snäppet bättre än en bra landsbygdsanläggning.
Det var full speed på planen när jag kom in några minuter före åtta. Tjejlag som tränade och några ungar som snackade franska (!) som sköt på ett mål.

Kick var inte förrän typ tio över åtta, efter det att hemmalaget fått ihop tillräckligt med folk. Sen började eländet. Maken till undermålig insats får man leta efter. Två usla lag som hatade att göra mål, två lag som gnällde på allt och alla och en domare som inte höll måttet.
Det var katastrof.

Jag bestämde mig efter att ha köpt in två Loka i det fina fiket i paus att när det första målet görs så åker jag. Så dåligt var det. Det enda som piggade upp var lite roliga kommentarer, som när bollen fick pyspunka och en spelare utbrast ”vem bryr sig” eller när en hemmaspelare av misstag sprang ner domaren.
När det var som tråkigast fördrev jag tiden med att byta plats.
Inte heller det hjälpte och jag blev kvar till strax före 22 när domaren blåste av.
Med lätta steg gick jag mot bilen innan jag tog en tur till jobbet och sen till Nacka för att handla.
Ibland är det inte festligare än så …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *