171129 – Arsenal v Huddersfield Town 5-0

Arena: Emirates Stadium
Match:
Premier League
Publik:
59 285
Målen: 1-0 (3) Alexandre Lacazette, 2-0 (68) Olivier Giroud, 3-0 (69) Alexis Sanchez, 4-0 (71) Mesut Özil, 5-0 (87) Olivier Giroud
Matchens lirare: Mesut Özil

Jag hade vantar på mig första gången på Emirates Stadium.
Arsenal vann med 5-0.
Och Axels väska dök upp.
Oklart vilket som var störst.

Efter frukost knallade jag, Andersson, Uffe och Ponka (Axel satt kvar och väntade på sin väska) ner till Farringdon för att köpa tågbiljetter till torsdagens medlemsresetur till Boreham Wood.
Det höll på att bli stökigt flera gånger.
Först när jag sade att jag skulle ha 57 biljetter.
Fiftyseven?
Sedan när det tog typ fem sekunder per biljett och kön bakom mig, åt båda håll, började växa sig allt större.
Hade potentiellt kunnat bli riktigt irriterat, men det gick bra.

Tillbaka på hotellet, Axel satt tålmodigt kvar och väntade på sin väska, körde jag ett bättre träningspass på gymmet för att komma så förberedd som det bara gick till kvällens övningar.
Först samling på Britannia där det delades ut biljetter och saker till resan. Några Camden Hells smet också ner. Det var väldigt gott. När vi kom upp till Highbury & Islington kurrade det rejält i kistan så innan vi klev in på Brewhouse klämde vi en fin kebabrulle.
Nu väntade några grymma Hibernation innan vi, i sista laget, knallade upp till Emiraten.

Veckomatch mot Huddersfield och då kommer många sent. Tog några minuter extra att ta sig in så vi fick på 30 meters håll, genom turnstilen på en liten tv, bevittna Lacazettes 1-0-mål.
Arsenal var inte bra i första där vi satt i kylan. Det stod 1-0 och det fanns rädsla bland vissa att de hade missat segermålet. Vi sköljde ner pausen med kall dryck och gamla nuggets.
Ponka grinade illa när han tvingades dricka Pepsi till sin pizzaslice.
Men allt blev bättre i andra.

Gunners kändes ändå inte helt bra, men anfallsspelet var några gånger magiskt och det blev till slut 5-0. Om Huddersfield var bleka så var deras fans bra. Att sälja ut hela sin allocation en onsdagkväll i London är bra jobbat.
Vi gick till George för att fira med Sambuca.
Det var dåligt med folk och efter elva drog vi vidare ner mot Upper Street i hopp om en ny pub. Men på Slim Jims blev könsbortkvoterade och resten var stängt.
Det blev en segeröl till på hotellet.
Axel firade att hans väska äntligen kommit.
Gott så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *