171128 – Bromley v Aldershot Town 0-2

Arena: Hayes Lane
Match: Conference
Publik: 1 717
Målen: 0-1 (28) Bernard Mensah, 0-2 (68) Scott Rendell
Matchens lirare:

Först kom vi iväg.
Sen kom Axels väska inte med.
Sist höll jag på att inte komma in på Hayes Lane.
Min väska var för stor …

Det regnade ilsket i Blåsut när jag tog tuben in till stan för att jobba de sista timmarna innan det bar iväg till London för säsongens medlemsresa.
Hade grejer överallt när jag knallade ner för Dalagatan. Ponka fick rycka ut om rädda situationen så att jag kunde gå in på Posten. Sen kunde vi njuta av svensk husmanskost och några kalla på Tennstopet innan vi for ut till Arlanda.
Axel måste ha mött oss i Sky City, men vi missade tydligen varandra. Han själv hann väl få ut sitt boardingkort, men lämnade inte sin väska.
En öl lockade tydligen mer innan vi sade adjö till Ponka och Uffe som skulle åka BA.

Det gick fint och smort över och vi landade 20 minuter före utsatt tid. Över en vinare på planet fick jag med mig Axel på fotboll på kvällen. De extra minuterna gjorde att vi kunde skippa korpmatchen dryga milen från Gatwick och istället sikta in oss på Conference i Bromley.
Min väska kom nästan först på bandet.
Men Axels dröjde.
Jag skojade och lade ut en Instastory med honom och hans väska. Jag var så säker på att den skulle komma – men den gjorde inte det.
Nu skulle det anmälas och strulas och minuter rann bort.
Gissar också att hans humör tog samma resa.
Men cred ska han ha för att han inte ställde in.

Vi tåg tåget till East Croydon. Det gick fort. Sen taxi dryga milen till Hayes Lane. Det var nästan paus när vi kom fram. Vi kunde se i resultatappen att det stod 0-1, men att gästande Aldershot hade en man utvisad.
Jag höll själv på att få rött kort i entrén.
Damen som satt där och halvsov blev väl märkligt överraskad när jag sade att jag inte kom in.
– Eh, what?
– My bag is too big …
Hon fick gå ur sitt bås och runt för att släppa in oss genom en grind då min gigantiska resväska med alla saker till medlemsresan helt enkelt inte passade så bra ihop med Bromleys insläpp.
Jag frågade sedan snällt om det fanns nåt ställe där jag kunde ”dumpa” väskan så att jag slapp ha den med mig in. Då öppnade hon en annan turnstile och där kunde mitt rullmonster få vila till vill skulle hem.

Vi öppnade med en korv. Klassiskt engelsk fotbollsmiddag. Den var inget vidare. Det var kallt när vi tog plats bland alla andra mellan kiosken och planen.
Det var väl ingen större match vi fick se.
Bromley jagade kvittering, men helt utan karta och kompass när man hade en man mer. Istället satte gästerna, som hade ett bra bortafölje, 0-2 och det rusades lite på bortre lång.
Segern var klar för serieledaren.

Nu var det dags att frige väskan och slå igång Google maps så att vi hittade till Bromleys tågstation. Det var mörkt och små asfalterade gångvägar.
Det var nära rasrisk – men fram kom vi och kunde ta oss till Victora för vidare tubefärd till Kings X. Sen orkade vi inte mer kollektivtrafik och tog en taxi till hotellet där Uffe och Ponka väntade i baren.
Nån runda innan vi tog kväll och kunde konstatera att vi var igång.
Just ja, vi fick köpa tandkräm och tandborste till Axel först, för hans väska kom ju inte med.
Men en ny arena fick vi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *