150104 – Arsenal v Hull City 2-0

Arena: Emirates Stadium
Match: FA-cupen tredje omgången
Publik:
59 439
Målen: 1-0 (20) Mertesacker, 2-0 (82) Alexis.

Det var kallt i London i söndags eftermiddag när Arsenal skulle ge sig in i världens mest kända och mytomspunna cup. Vi gick längs Holloway Road för att ta oss till Emiraten där The Gunners skulle ta sig an Hull.
En repris på den bubblande finalen som Aaron Ramsey avgjorde i våras på Wembley.
Likheterna slutar där.

Det var samling på The York på Upper Street. Jag och Axel hade stannat på Chapel Market för lite frukost på ett sånt där hederligt engelskt sunkcafé.
Jag hade beställt en macka med egg, men fick en hel frigolitform med grejer. Bland det värsta jag fått in. Riktig skräpmat.
Bakken junior och senior var på plats på The York och vi pratade fotbollsdomare innan vi knallade gatan uppåt. Blev lunch på Five Guys och stopp på både White Swan och The George innan vi knallade in på Emiraten.
Det var svinkallt, men vi kanonplatser på block ett, rakt bakom Arsenals bänk.

En kopp te kunde inte ens värma. Det var fullständigt iskallt, både i luften och på planen. Arsenal gjorde sin plikt och vann med 2-0, men det var en sömnig tillställning helt utan atmosfär.
Vi skulle in på The Armoury efter matchen, men de engelska handelsreglerna satte stopp för det. Butiken var stängd!
Istället värmde vi oss med en pint på ett mer eller mindre tomt The George innan vi gick ner till Antonios för en finare segermiddag.

Vi rundade som vanligt av med Match of the day på rummet innan vi drog ner rullgardinen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *