080610 – Hallstahammars SK v Kungsör BK 2-3

Arena: Trollebo IP
Match:
Division 4
Publik:

Målen:
Matchens lirare:

Jag vågar säga att division 4 Västmanland är avgjord – trots att det återstår 11/12 omgångar.
Var på Trollebo och såg Kungsör ta tionde (10!) raka segern och leder nu serien med lika många poäng.
Finns inte på kartan att de tappar det här. Nån mina kommer de gå på, men jag är rätt säker på att de redan fixat sin plåt till trean nästa säsong.
Det går inte annat än att lyfta på hatten!
Cheeerio, skulle man kunna säga.

Men jag tyckte trots det att Hallsta borde ha avgjort kvällens toppmöte. KBK hade mycket boll, men det var HSK som hade de bästa chanserna. Joakim Holmström sköt de två första och medan jag stod med foto-Forngren bakom ena målet och kollade på Daniel Grbic, som ska provträna med VSK, var det anfallskollega Holmström som briljerade.
Ni kanske ska bjuda in honom på provspel istället, VSK.

Holmström borde ha punkterat matchen i början av andra, men gjorde det inte. Sen tröt Hallstas ork och Kungsör kunde mala sönder hemmaförsvaret och vända till 3-2.
Det kallas styrkebesked.

Jag fortsatte att kolla på Grbic i andra, men det enda han bjussade på var att gnälla på domaren vilket resulterade i rött kort med sju minuter kvar.

Jag blev lite förvånad när jag anlände till Trollebo att HSK inte spelade på det nylagda konstgräset, men när jag såg den kvaliteten på den riktiga mattan fattar jag varför ni spelar där.
Riktigt vass för att vara i fyran.
Matchprogrammet höll också hög klass.
Spelet likaså. Kunde lika gärna varit en division 3-fajt.
Synd bara att speakern glömde att starta klockan i andra, men han var stor ändå och erkände sitt misstag i högtalaren efter en stund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *