001230 – Arsenal v Sunderland 2-2

Arena: Highbury
Match: Premier League
Publik:
38 026
Målen:
1-0 (5) Patrick Vieira, 2-0 (40) Lee Dixon, 2-1 (53) Kevin Phillips, 2-2 (83) Gavin McCann

Vi gick upp tidigt. Jag, Jonte och Jeppe skulle till Highbury och kolla AFC-Sunderland medans Martin, Putte, Empa och Lingan skulle till Upton Park och kolla in West Ham-Chelsea. Denna gång hade vi fått ett namn på killen som lagt undan biljetterna åt oss. Bob Arber hette han och nu skulle det fixa sig. Gick direkt till ticket office och frågade efter våra plåtar. -Sorry, no tickets in that name fick vi till svar. Jeppe ringde killen som fixat biljetterna och frågade varför vi inte fick några. Han skulle då ringa Bob och kolla varför. Medan vi väntade gick vi till Arsenal Fish&Chips och åt. Där såg vi Frank Stubbs, killen som skriver krönika på AFCi (Arsenals officiella hemsida) Känns som man ser honom varje gång man ser Arsenal live. Såg honom även på Råsunda (AIK-Arsenal). Efter 30 minuter ringde vi tillbaka och frågade hur det gått. Killen i Sverige hade inte fått tag i Arber så det var bara att fixa biljetter svart. Horribla £50 fick vi betala. Killen vi köpte av sade då att matchen mellan West Ham-Chelsea hade blivit inställd pga frozen pitch. Grabbarna som skulle gå på den matchen hade fått sina biljetter, bästa på hela arenan, men fick alltså inte se sitt favvolag. Vi däremot köpte biljetter och gick sedan till puben Twelve Pins vid Finsbury Park. Klämde ett par pints och kollade på matchen mellan Ipswich och Tottenham (3-0 till Ipswich). Stämningen där inne var bra och den blev inte sämre i takt med att Ipswich krossade Spurs. Vid 14:15 gick vi mot North Bank där vi skulle sitta. Matchrapport här. Efter matchen, som var ok, åkte vi hem och fixade lite dricka. På kvällen var vi återigen på Dickens Tavern där vi drack bira och spelade biljard. Efter 23:00 drog vissa ner på stan medan andra drog, alla kom dock hem hela och rena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *