991206 – Tottenham Hotspur v West Ham United 0-0

Arena: White Hart Lane
Match: Premier League
Publik:
36 233
Målen:
-.

Efter ett par dagar på resande fot var vi återigen tillbaka i London.
Nu i fiendeland.
För att se Spurs mot West Ham.

Dags för de sedvanliga inköpen av fanzines på Sportpages och diverse kläder på stan. På kvällen var det dags att för första gången besöka White Hart Lane, matchen Spurs-West Ham stod på programmet. Vi allesammans tog tuben till Seven Sisters där en 5 km promenad väntade innan vi nådde arenan.

Det var då dags att hämta ut de förbeställda biljetterna. Putte, Andersson och Blomman hade fixat sina biljetter på egen hand. Jag och Jonte hade platser på långsidan, East Lower, och kostade horribla £27. Matchen var ingen höjdare och slutade rättvist 0-0 inför fullt hus d.v.s. 35 000 varav 3000 röststarka West Ham supportrar. Vi hann även med att besöka Spurs Megastore innan promenaden mot Seven Sisters tog fart. Efter tunnelbaneturen hem var det skönt att gå och lägga sig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *