970101 – Arsenal v Middlesbrough 2-0

Arena: Highbury
Match: Premier League
Publik:
37 573
Målen: 1-0 (15) Bergkamp, 1-1 (44) Wright.

Nyårsresan fortsätter.
Nu dags för Arsenal v Middlesbrough.
Efter några dagar med fest …

Dag 4
Vaknade inte allt för tidigt och drog sedan ner till Deep Pan Pizza för frukost. Dagen spenderades i city där vi shoppade och tog det lite lugnt. Vid 16.30 blecket drog vi hem för att fräscha upp oss med en iskall dusch innan förfesten på Lords skulle ta fart. Väl framme vid Lords märkte vi till vår stora förvåning att de inte var hemma så jag och Andersson softade på hotellrummet hela kvällen.

Dag 5
Vaknade vid 10.30-snåret, då vi drog till Donken för frulle…..mums! Denna dag, liksom föregående, spenderades på stan, där vi shoppade. På Kvällen drog vi med den vanliga laddningen alkoholhaltigt mot Lords, där det var rena sjukstugan. Jag, Andersson, Bergström, Dennis och Martin drog ändå till Shakespeares efter uppdrucken alkohol. Martin gick hem och Bergström försvann, fråga mig inte hur? Så jag, Andersson och Dennis drog vidare mot city. Väl framme våldgästade vi ett ställe där vi sänkte ett par bira. På hemvägen skulle det tas lagfoton vid ett monument och Andersson lyckades, hängandes i ett staket mosa foten på ett spetsigt järnstaket så att foten blev halvt demolerad…smidigt.
Därefter lyckades vi komma i gräl med ett gäng smarta gnagare från Finspång… fina killar.

Dag 6, Nyårsafton!
Vi gjorde inget speciellt på da´n, däremot lite mer på kvällen. Den började med en liten förfest innan förfesten på Lords innan den stora började på Marble Arch d.v.s. hos oss. Alla mannar slöt upp, vi var 10 pers i ett litet dubbelrum. Alkoholen var framme och bandar`n på högsta volymen. Lunkan gjorde payback på HRC genom att riva ner draperiet plus
tillhörande stång. Vid niosnåret var alla hyfsat vältankade så det var dags att utrymma lokalen. Vi drog då till lokala 24-hours och införskaffade mer att dricka innan vi tog tuben till Shitenham Court Road. Där besökte vi första bästa pub och tog ett par bira till.

Vid 22.45 drog vi till Trafalgar Square som snuten slagit järnring runt. Efter visitation och allmänt strul kom vi dock in för att fira in det nya året. Londons city var fyllt till bristningsgränsen och alla var på glatt humör. Inne på torget togs det lagfoton på löpande band, det sjöngs även ramsor flitigt, innan gruppen av okänd anledning splittrades. Alla kom dock hem hela och mer eller mindre rena.

Dag 7
Vaknade vid 11-snåret och gick till Donken på Oxford Street för frukost, inte helt ovanligt va? Sedan samlades vi sju som skulle till Highbury för att se Arsenal-Middlesbrough. Matchen var OK och AFC vann den med 2-0 efter mål av Ian Wright och Dennis Bergkamp. Publiksiffran var 37 550 varav knappt 1000 tysta från norra England. Vi satt på East Stand upper och biljettpriset var £18.50. Efter matchen skulle Dennis och Bergström hem för deras plan skulle lyfta 07.00 dagen därpå, men vi andra trampade tappert  igång. Fixade dricka och drog till Lords där vi kollade highlightsen på BBC från dagens matcher, innan färden drog vidare mot HRC via 24-hours. Festen fortsatte till 04.30 då Calle och Lunkan drog hem till Lords. Hemresan är inte mycket att orda om, tack SSK för showen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *