240630 – Åmotfors IF v IFK Munkfors 0-4

Arena: Forsvallen
Match: Division 5 västra Värmland
Publik: 110
Målen: 0-1 (20) Minius Johansson, 0-2 (28) Simon Törnkvist, 0-3 (65) Ahmad Bachalan, 0-4 (79) Ahmad Bachalan
Matchens lirare: Jose Ayazo Gonzalez, IFK Munkfors

Värmland runt.
Dag två.
Vi öppnade långt västerut i landskapet.

Efter en lång lördag var det bara att ställa klockan och gå på det igen dagen efter. Med kick off redan 12.30 i Åmotfors – mellan Arvika och norska gränsen – fanns inte mycket utrymme för laterier.
Det var bara att göra sig i ordning.
Och dra iväg.
Farsan körde vägen över Forshaga och Kil bortöver. Jag tog en första vila innan Arvika. Och perfekt i tid var vi framme vid natursköna Forsvallen.

Jag och Eriksson var här och spanade på en tidigare Värmlandstur. Nu skulle vi få bocka av den på riktigt. 50:- i entré. 30:- för de som är lite äldre (farsan).
Arenan har snygg ingång och den är genomgående väldig välskött och fin.
Tyvärr saknar den läktare för att nå de högre betygsnivåerna, men det lilla berget på ena långsidan där det finns bänkar är trevligt.
Vi hängde på räcket i ena kurvan i första halvlek.
Där fick vi se ett hemmalaget, i botten av femman, hålla jämna steg med gästande IFK Munkfors – men det ville sig liksom inte. För trots att det var ganska jämnt stod det 0-2 i paus när vi knallade runt och tog lite kort och köpte fika.
Bra utbud i kiosken med god korv – och hembakat.

Andra halvlek såg ut lite som första. Det var Munkfors som gjorde målen. Vi stod och hoppades på rejäla målfester med tanke på dom resultatlotterna vi hade i näven.
Farsan var närmast med 1-5 – men det stannade vid 0-4.
Inte helt rättvist, men så är det ibland.

Det var besöket i Åmotfors det. Vi hade ingen superstress till nästa match så vi kunde kosta på oss att åka över Jössefors och in till Arvika för vidare färd mot Västra Ämtervik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *