231001 – Västerås SK v Trelleborgs FF 3-0

Arena: Swedbank Park
Match: Superettan
Publik: 3 727
Målen: 1–0 (29) Jabir Abdihakim Ali, 2–0 (52) Jabir Abdihakim Ali, 3–0 (55) Patric Åslund
Matchens lirare: Daniel Ask, VSK

Jakten på allsvenskan rullade vidare.
Och Trelleborg erbjöd inget större hot.
Grönvitt vann enkelt med 3-0.

Brorsan var redo efter lunch på Kungsholmen och vi kunde dra igång resan till Västerås. Hyggligt med folk på Rocklunda när vi parkerade vid bandyhallen och knallade bort.
Bra uppslutning på sektion B.
Lidas, Jonte, Backis, Teo och jag.
På planen ett hungrigt VSK som efter segrar mot både GIF Sundvall och Eskilstuna de senaste åtta dagarna ville dryga ut serieledningen mer.

Och det var aldrig något snack. Jabir fixade ledningen efter knappa halvtimmen efter ett hårt skott. Det borde ha varit avgjort redan i paus för det fanns sannerligen lägen när vi kilade ner och köpte kaffe.
Målen kom direkt i andra istället.
Jabir efter en kontring i 52:a minuten.
Ett par minuter senare mötte Patric Åslund Max Larssons inlägg perfekt och nickade in 3-0.
Game over.

Det blev inga fler mål och vi tackade för oss och drog direkt till Stockholm där jag släppte av Teo och åkte och spelade padel i Länna.