230621 – Bullermyrens IK v Malungs IF 4-1

Arena: Skvalet
Match: Division 4 Dalarna
Publik: 59
Målen: 1-0 (14) Ismet Ablay, 1-1 (23) Robert Hedman, 2-1 (60) Memocan Elalmis (straff), 3-1 (73) Memocan Elalmis, 4-1 (89) Rami El-Jazzar
Matchens lirare: Memocan Elalmis, BIK

Inte mycket till anläggning.
Men knott var det gott om.
Och topplaget Bullermyren vann enkelt.

Behövde bryta av lite under veckan i stugan och då fick det bli en kort onsdagsutflykt för lite division 4-fotboll i Borlänge. Har slarvat lite och har ett gäng arenor kvar i stan.
En mindre nu dock.
För Bullermyrens Skvalet är avprickad och klar.

Det var smockfullt på den lilla parkeringen när jag kom fram.  Dock hade jag tur för en bil åkte precis när jag kom så jag fick en plats precis vid entrén.
40:- kronor kostade det att gå in på det här toppmötet i fyran.
Då fick man en jävla massa knott på köpet.

Skvalet är sannerligen inget att skriva hem om. Slitet och ocharmigt. Det finns en läktare på långsidan med tillhörande bänkar. Det finns en kiosk.
Och en sönderbränd gräsmatta.
That’s it.
Jag höll mig på kortsidan vid omklädningsrummen i mest hela tiden. Först ståendes, men det var okristligt med knott där bakom målet där Malung kvitterade hemmalagets tidiga ledning.
Sen bytte jag mellan olika bänkar under de 90 minuterna.

Det var 1-1 i paus trots ett spelmässigt övertag för Bullermyren. I andra kom dock 2-1 på straff och när 3-1 gjordes med 17 minuter var det game over.
Det blev till slut 4-1.
Men då hade jag åkt till stugan för att spela Plump.
Det var mer värt än att se de sista minuterna här.