220910 – Mockfjärds BK v Orsa IF 3-2

Arena: Mockfjärds IP
Match: Division 7 norra Dalarna
Publik: 60
Målen: 1-0 (8) Filip Aronsson, 1-1 (41) Sirak Mebrahtu Fessehaye, 2-1 (46) Simon Bustad, 3-1 (61) Självmål, 3-2 (81) Aziz Ahmad Shirali
Matchens lirare: Simon Bustad, MBK

Mockfjärds IP är verkligen ingen höjdare.
Men man kan sitta i bilen och kolla.
Det är rejält plus.

Det fanns lite olika planer för den här ”åka hem-lördagen”. En var att kliva upp vid 09 och tuta iväg till Falun för att se avsluta utanför Sala.
Efter en natt med massa ringningar var jag inte alls sugen på det när klockan ringde.
Så jag somnade om.
Och tog det enklaste alternativet.
Mockfjärd.

Det är bara 20 minuters resa från stugan och det ligger typ på hemvägen om man åker över Fagersta. Men idrottsplatsen är absolut inget att ha, men även de ska ju betas av.
Mockfjärds IP ligger vid E16.
Och har typ ingenting extra att bjussa på. Det är en gräsmatta med staket runt och på ena sidan en sporthall och en liten läktare.
Det är väl i princip allt.

Men när jag körde på stora vägen såg jag bilar uppradade på den andra långsidan. Mycket riktigt kunde man parkera och sitta i bilen och kolla.
Det passade mig perfekt då jag skulle samkolla på VSK v Skövde AIK på telefonen.
Matchen mellan MBK och Orsa IF i division 7 norra var väl som en division 7-match ska vara. En hel del vilja men klent med kunnande.
Hemmalaget var dock lite bättre och kunde vinna med 3-2 till slut. Det blev lite drama efter gästernas reducering med knappa tio kvar med Mockfjärd, som är i delad serieledning kunde hålla ut och vinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.