191228 – Tooting & Mitcham United v Chipstead 1-4

Arena: Campus Society Stadium
Match:
Isthmian League South Central Division
Publik:
357
Målen:  0-1 (4) Chris Boulter, 0-2 (10) Tom Collins, 1-2 (29) Jamarie Brissett, 1-3 (44) Spencer Cripps, 1-4 (53) Tom Collins
Matchens lirare: Tom Collins

Det var två stora behållningar med den här matchen.
Den ena var gästernas Tom Collins.
Den andra presenteras längre ner i texten.

Taxichauffören vid Suttons ”stora” tågstation var nog lite förvånad när två halvstressade personer slängde sig in i baksätet och bad om att få bli körda till Campus Society Stadium i Mitcham.
Gissningsvis är det inte allt för många som kör den svängen.
En enklare resa på dryga fem kilometer.
Men allt gick fint och vi kunde kliva ut någon minut sena, ungefär fyra minuter över tre när gästerna smällde in 0-1. När vi väl hade pyntat upp de tio pundarna som de ville ha i entrépeng skulle vi in och köpa en mugg i baren. Det gick inte alls från insidan av arenan. Vi var tvungna att få en utsläppsbiljett i läder och gå ut och runt.
Så kan det gå.

Med varsin kall i näven parkerade vi vid räcket på ena långsidan. Därifrån kunde vi skåda en ganska rejäl arena för att vara på den här nivån. Stor huvudläktare och rejäla kortsidor.
På den ganska fina mattan försökte och försökte hemmalaget. Men de kom ingenstans. Det gjorde gästerna som var glödheta. I synnerhet Tom Collins som var en sån där forward som det såg så naturligt ut. Fick han läge var det mål.

I paus öppnade de plötsligt en dörr från huvudläktaren in till baren. Det började bli kallt så det var skönt att få lite värme. Direkt i andra sköt Chipstead 1-4 och det var game over på riktigt.
Det mest humoristiska var när Vidar precis varit och köpt en runda. Jag gick på muggen och när jag kom tillbaka var han helt sjöblöt.
Han skulle göra det omöjliga.
Fånga matchbollen som kom farande samtidigt som han höll i sin pint. Det slutade inte bättre än att bollen knockade ut hela ölen över honom och halva arenan skrattade ut honom.
Hur kunde jag missa detta?

Matchen slutade 1-4 och det var inget att säga om det. Vi värmde oss med några rundor i baren där vi såg klart på Norwich mot Spurs.
Hann även med lite lokalsnack med ”ortsbefolkningen”.
Sen knallade vi den korta biten ner till trådbusstationen, på vägen korsade vi en flod (!). Resen hem gick via Mitcham Junction och Victoria.
Där tackade jag Vidar för trevligt sällskap.
Sen Victoria Line upp till Finsbury Park det blev en runda med Malin, Larra och Thomas innan vi rundade av med lite kyckling i lägenheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *