190821 – Gamla Upsala SK v Västerås SK 1-3

Arena: Lötens IP
Match:
Svenska cupen
Publik: 219
Målen:  0-1 (25) Simon Johansson, 0-2 (43) Ravy Tsouka, 0-3 (63) Simon Johansson, 1-3 (92) Mikael Mellberg
Matchens lirare: Simon Johansson

Podcast och VSK i Uppsala.
Det är en fin kombo det.
Lägg där till en bättre minigolfrunda så blir det ännu bättre.

Jag hade ingen större lust att sitta i köerna ut ur Stockholm på eftermiddan så jag pep iväg till Uppsala tidigare. Detta resulterade i några timmars fritid innan de schemalagda aktiviteterna skulle dra igång.
Dessa fylldes först med inköp av ny dator ute i Boländerna.
Sen for jag in till Studan och spelade minigolf. Hann med två varv, hade 36 slag en av rundorna, bland spanska turister och hemmaproffs som smygtittade på mitt spel – som var rätt bra ska sägas. Och det med kioskklubba och boll. Så som minigolf ska spelas.

Sen kom Axel vandrade i solskenet och vi körde upp till Gamla Uppsalas foodcourt. Där blev det finkebab innan vi körde ner till Löten – denna brutalt ocharmiga anläggning.
Att inte GUSK spelade på sin riktiga hemmaplan är en gåta i sig.
När vi hade swishat in oss tog vi plats på bortre lång bredvid VSK:s bås och fick där lyssna till Bamserösten som extraknäckte som speaker den här kvällen.

Grönvitt, med ett helt okej lag, gjorde den här gången jobbet i cupen och är nu klart för gruppspelet nästa år. Det kommer att bli ett välkommet inslag i vardagen.
GUSK var inte på något sätt ofarligt, men VSK var bättre i allt. Till och med i trashtalket där Dennis Persson slaktade Patrik St Cyr – som Axel besviket kunde konstatera bara var 30 år gammal.

Det blev 3-1 till Sportklubben och vi vandrade nöjda mot parkeringen. Eftersom Lötens IP ligger felplacerad i appen fick vi åka ner till Fyrishov och checka in.
Ingen Rodny här heller. Han var i Karlstad och kollade Sirius.
Efter snestyrningen körde vi hem till Axel och Sara, Axel har alltså flyttat igen i Uppsala, och spelade in en podcast. Det mest händelserika där var att jag spillde ut ett glas vatten över köksbordet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *