190601 – Brottby SK v IFK Österåker 1-3

Arena: Össeby IP
Match: Division 3 norra Svealand
Publik: 53
Målen: 0-1 (17), Fredrik Notice, 0-2 (29) Ghalamreza Nematullahi Musavi, 0-3 (31) Ghalamreza Nematullahi Musavi, 1-3 (51) Robert Parmbäck, 1-4 (63) Sebastian Kjernholm, 1-5 (77) Marcus Elmsäter, 1-6 (93) Sebastian Kjernholm
Matchens lirare:
Sebastian Kjernholm

Varmt kaffe.
Varma hamburgare.
Varmt välkommen!

Efter avhopp och annat så fick jag ge mig av på egen hand den här lördagen som också var första dagen på Arsenal Swedens 18:e säsong.
Det smattrade swishningar när jag styrde E18 norrut mot Össeby där jag skulle pricka av en division 3-arena.
När jag hade parkerat golfen och degat in mig fick jag på nytt en lott.
Förra gången var jag ett nummer ifrån att vinna en miljon (en trisslott) i Gimo. Den här gången var det samma visa. I potten fanns en låda kokosbollar som jag gick miste om när vinstnumren en stund senare presenterades.

Jag tog plats på fel del av långsidan inledningsvis. Det var nämligen klasskillnad på lagen och gästande Österåker gjorde lite som de ville i den rätt så välspelade matchen.
Och varje gång som det hände nåt meddelade speakern glatt vilka som var matchsponsor och att det minsann fanns varmt kaffe och varma hamburgare i fiket.
Ja, tro fasen det.
Nån som nånsin promotat kallt kaffe och kalla burgare?

I paus började det regna och jag gömde mig så gott jag kunde bakom ett nerklottrat skjul som fanns. På planen fortsatte Österåker att vräka in mål.
1-6 blev det rättvist till slut.
Jag hade planer på mer den här dan, men när det började regna övervägde jag att åka hem.
Jag ångrade mig.
Tack för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *