190702 – Syrianska Eskilstuna IF v Tullinge TP 3-1

Arena: Fröslunda IP
Match: Division 3 södra Svealand
Publik:
305
Målen: 1-0 (30) Ballin Kamari, 2-0 (39) Mattias Alias, 3-0 (79) Darion Lamont Mealing, 3-1 (85) Emil Brunngård
Matchens lirare: Darion Lamont Mealing

Först tjo och tjim och lek.
Sen fotboll.
Fast det spelades lite boll hemma hos familjen Luks också.

Den här tisdagen var vikt för en tur till Eskilstuna. Division 3 södra Svealand skulle stängas och Luks skulle besökas. Fick med mig Jansson som kom och plockade upp mig i Blåsut. Det rapporterades om långa köer på E4:an då vägen brakat ihop vid Kungens Kurva så vi tog Huddingevägen söderut istället.
Det fick ganska bra, men Uffe blev lite småpressad när jag hotade med att vi inte skulle hinna till middan som Johan bjudit in oss till.

När vi hade rett ut alla trafikissues så gick det fint genom Södermanland och vi kunde kosta på oss ett stopp på den lokala Maxin för inköp av jordgubbsblomma och lite gaja till juniorerna i familjen.
På Körsbärsvägen var det full rulle. Liv lirade boll, men nyförvärvet Ivar ville mest kolla på tvättmaskinen. Sen blev det köttfärssås och mer skratt. Besöket avrundades med lite skott på terrassen.

Sen guidade Johan oss genom stan och visade lite gamla hus och bostäder på vägen till Frösluna IP som sannerligen inte är någon ögonsten.
Men de hade gräs, läktare och informerade på arabiska att det var rökförbud.
Det tog nog 15 sekunder på svenska och 65 sekunder på nästa språk.
Uffe översatte allt.

Matchen i solgasset var helt okej. Hemmalaget klart bättre på det mesta och de vann med 3-1. I pausen var det en hiskelig kö till falafelförsäljningen. Vi skippade det och tog plats på andra låg i andra.
Det öppnade sig lite på slutet när hemmalaget slarvade lite i försvarsjobbet. Noterbart också att Syrianska bytte keeper på slutet. Den nyinsatte rädde en straff, men kunde inte göra något åt returen.
Så var det.

Vi lämnade av Johan hemma och susade vidare. Det blev ett fikastopp i Strängnäs så att Jansson kunde få sig nåt sött. Bulle den här gången.
Inte mazarinklass, men fullgott.
Bra där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *