190628 – Assyriska FF v Arameisk-Syrianska IF 3-1

Arena: Östertälje IP
Match: Division 2 södra Svealand
Publik:
500
Målen: 0-1 (55) Kristijan Cosic, 1-1 (81) Antonio Yakoub, 2-1 (92) David Strömgren, 3-1 (95) Antonio Yakoub
Matchens lirare:

Det var så slätstruket så vi gav upp i paus.
Med facit i näven var det helt fel.
Allt hände när vi jagade nya arenor åt Rodny Skörd.

Det var årsmöteshelg för Arsenal Sweden så Direktörn tyckte det var lika bra att göra inträde redan på fredan. Då fanns det ju dessutom chans till lite groundhopping.
För nere i Södertälje skulle det bytas både stolar och gräs på den stora arenan vilket innebar att Assyriska fick leta ny arena för hemmamötet med Arameisk-Syrianska.
Valet föll på Östertälje IP.

Perfekt tyckte vi och strax innan sju, när träningspass och annat var överstökat, rullade Backeviks Volvo söderut mot ännu ett kryss i boken.
Lite oklart varför han hakade på då han bara veckor innan hade besökt den här anläggningen som verkligen inte är mycket att skriva hem om.
Konstgräs, läktare på ena sidan och staket.
That´s it.

Det stora problemet strax före kick off var att hitta en parkering. Mycket folk på plats, men Backevik snodde åt sig en plats vid ett av staketen.
Sen swishade vi in oss.
Hutlösa 100:-.
Det stod en radda bänkar vid den andra planen, ovanför slänten, och har man degat in de summorna är det klart legitimt att sno med sig en några meter ner och bänka sig.

Det var soligt och varmt, men matchen var under all kritik. Riktigt tråkigt och klockan gick så sakta att när vi hade kommit till minut 40 kändes det som att vi hade sett det dubbla.
Ingen av oss var särskilt sugna på att kolla vidare och när vi hade tjatat lite på Christian om väg hem, via allt annat än E4:an, så dök det upp att det var kick off 20.00 på Farsta IP.
Det gick ju att se en halvlek där också så att Roddan fick en arena till.

För protokollet ska noteras att allt verkar ha hänt i andra. Mål, vändningar och röda kort.
Vi missade tydligen det som var nåt att se här.
Så kan det gå …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *