181103 – Karlbergs BK v IFK Haninge 2-1

Arena: Stadshagens IP
Match:
Kval till division 1
Publik:  380
Målen: 1-0 (19) Marcus Peterson Kettler, 2-0 (70) Marcus Peterson Kettler, 2-1 (77) Fredrik Notice
Matchens lirare:
Alenga Masimango, Karlberg

Går det att lura med farbror Uffe på lite lördagsfotboll trots att han jobbar?
Självklart!
Boka bara in ett besök på Stadshagen så är han gjuten.

Fotbollssäsongen på hemmaplan lider mot sitt slut men lite till går det att kräma ut. Varför inte en sväng till Stadshagen för att se Kalle Karlssons Karlberg mot Haninges Haninge?
Det låter ju som en utmärkt idé.
Ringde Jansson och kollade om han skulle med. Inte ens jobb var giltig ursäkt för närvaro då han knegar ett stenkast därifrån.

Mötte upp Wolf under Essingeleden och fick sen snyggt parkera i deras garage for free. Lyxigt värre. Sen knatade vi upp, löste in oss, köpte kaffe, hejade på kändisarna och bänkade oss.
Karlberg hade torskade den första matchen mot Hudiksvall och var mer eller mindre borta då upplägget för det här kvalet med de tre division 2-tvåorna är under all kritik spänningsmässigt.
För Haninge var detta första matchen i gruppen, men det spelade inte så stor roll för dem heller hur de gick för de hade sen fördelen av att möta Hudiksvall hemma i den avslutade omgången och hade ändå allt i egna händer.

Hemmalaget var det bättre laget och vann tämligen rättvist med 2-1. Tyckte mest det var intressant att se hur Haninge resonerade i slutet när KB gjorde 2-0. De hade ju kunnat ösa allt för att gå ikapp, men då också riskera fler baklängesmål vilket hade varit jobbigt att ta in i slutomgången.
Det blev 2-1. Och ingen var speciellt nöjd med det.
Sen skulle det ”avgöras” med en straffsparkstävling om det skulle bli så att lagen hamnade på samma målskillnad och poäng.
Spännande värre …

Vi kollade dock klart innan vi vandrade ner till Uffe jobb och morsade på hans hundpolare.
Jag åkte hem och kollade Arsenal v Liverpool.
Och jobbade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *