181013 – BK Forward v Västerås SK 2-1

Arena: Trängens IP
Match:
Division 1 norra
Publik:  437
Målen: 0-1 (2) Filip Tronét, 1-1 (90) Adnan Catic, 2-1 (91) Adrian Johansson
Matchens lirare:
Stefan Batan

Seriesegern och avancemanget till Superettan var klart i 86 minuter.
Då stämplade VSK ut.
Och fick stryk på Trängen.

Dagen startade i Sutterhöjden med frukost och quiz. En mycket fin höstdag med snudd på sommarvärme när jag körde till Örebro där jag hämtade Martin, som tagit tåget från Västerås, på stationen. Det var en timme kvar till kick off så vi unnade oss en lunch på Donken i Västhaga.
Sen hade vi stora problem att först hitta vägen in till Trängen.
Och sen en parkeringsplats.

När vi väl fått plats till golfen gick vi den korta biten till Trängen, där många VSK-are var på plats. Säsongens bästa bortafölje fick se en pangstart när Filip Tronét rullade in 0-1 nästan direkt i matchen.
Grönvitt hade kontroll och spelade bra på gräsmattan i Örebro första 45 medan vi hade både poliser och bollkallar med damp framför oss.

Det var inte lika bra i andra, men gott nog för att kontrollera. Chanser fanns att öka. Men så började Gabrielsson dribbla med bytena och ersatte rutin och kunnande med osäkerhet och matchovana spelare.
Skulle säga att det kostade till slut.

För Forward kvitterade på en frisparksretur i slutminuten. På stopptid kom 2-1 och irritationen var stor. En fullständigt onödig förlust och en rejäl inbjudan i serien till Syrianska och  Carlstad United.
Vi packade ihop och åkte till Västerås.
Där väntade en fin eftermiddagslur och tv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *