180804 – Arsenal v Lazio 2-0

Arena: Friends Arena
Match: Träningsmatch
Publik:  14 156
Målen: 1-0 (18) Reiss Nelson, 2-0  (64) Pierre-Emerick Aubameyang
Matchens lirare:
Lucas Torreira

Vilken galen dag.
Tills det blev match.
Då svalnade allt lyckligtvis av.

Arsenal i Stockholm betyder massor med jobb och tidigt drog vi igång på Rådmansgatan när shopen skulle bäras ner till den inhyrda skåpbilen. Allt skulle stå klart i MoS till tolv så det var inte mycket att be för.
Inlastningen gick fint och vi möttes av bastuvärme i parkeringsgaraget när vi tömde bussen och byggde upp vår lilla affär i O´Learys lekhörna.
Det var en suverän plats och en braksuccé.

Stället var fullt från tidig lunch till i princip kick off som var 20.00. Jag rörde mig inte ur fläcken när försäljningen slog alla tidigare rekord. Halvt döa plockade vi ihop sakerna lagom till matchen skulle börja och gick sedan slitna in på Friends.
Jag, Teo och Backevik hade inte käkat på hela dan så lunch/middags/allt-beställningen i kiosken innan avspark satt som en smäck.

Vi var så slut så vi orkade inte ens gå till våra egna platser utan satte oss högst upp mellan två stolpar på stolar som inte säljs. Publiksiffran var blygsam. Ska vi säga att det var 14 000 Arsenalfans och resten Lazio.
Bussigt räknat.
Det roligaste den här kvällen var knappast inte matchen utan att få träffa alla kompisar man har i supporterklubben. Från Liv Luks till Stefan Eriksson.

Vi gjorde det kloka valet efter matchen, och vi bråkat oss ut från parkeringsgaraget, att åka till Rådmansgatan för att tömma bussen.
Och bli svettiga igen.
Sen blev det några öl och GT på Flying Horse.
Det var heltrevligt.

På söndan var det bara att bita i det sura och åka in till jobbet igen för att ta reda på allt från lördagen.
I gott sällskap med Uffe, Malin och Christian jobbade vi undan det mesta.
En proppfull Arsenalvecka var över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *