180519 – Tullinge Triangel Pojkar FK v FOC Farsta 0-1

Arena: Brantbrinks IP
Match:
Division 3 södra Svealand
Publik:  89
Målen: 0-1 (62) Nicklas Gustafsson
Matchens lirare:

Huddinge, Tullinge, Tumba.
Huddinge, Tullinge, Tumba.
Och tre särskrivna pojkar …

Det var sommar i luften och lördag. Fick med mig Ponka på en liten utflykt i södra Stockholm. Första anhalt var Tullinge. Och Källbrinks IP.
Mitt ute i skogen dök så anläggningen upp och vi kunde dra igång.
Konstigt nog var det gratis. Det brukar det inte vara på den här nivån. Istället gick vi in och köpte dricka och bänkade oss, passande nog på en bänk där alla andra som var där satt.

TTP hade ett fint klubbhus med nån form av anordning framför med både bord och ”läktare”. Det passade perfekt i solen. Ponka hade med sig stora kameran och såna är ju alltid kul att leka med.
Försökte mest hela tiden att få till bra bilder, vilket gjorde att mitt matchtittande blev lidande.
Nu gjorde nog inte det så mycket för det som utspelade sig på konstgräsplanen var sannerligen inte mycket att hänga i midsommarstången.

Det var mest kul – och drama – i pausen. Då fick barnen leka på planen och en kille utklädd till polis höll hov. En av hans polare, vår granne, fick sedan en rensning i huvudet och det blev sjukt dålig stämning.
Hängläpp och tårar.
FOC Farsta – som inte betyder varken chihuahua eller copparorm som Backevik en gång trodde utan Farsta och cobran – vann matchen, logiskt, med 1-0 efter ett mål i andra halvlek.

Med knappa kvarten kvar var vi nöjda.
Det väntade ju flera matcher inom kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *