171213 – West Ham v Arsenal 0-0

Arena: London Stadium
Match:
Premier League
Publik:
56 921
Målen:
Matchens lirare: Ainsley Maitland-Niles

Grym uppladdning.
Ny arena.
Usel match.
Det är så det är med Arsenal nu för tiden.

Det var skönt att få sova ut och komma upp utvilad. Det regnade när vi gav oss ut. Jag skulle klippa mig, vilket gjordes direkt. Sen blev det frulle på Tesco. Flådigt värre.
Med ny frilla var det bara att gå upp på rummet och fräsa i lite gelé. Sen bar det iväg.
Först till Brewhouse där ett par rundor Hibernation satt som handen i handsken.

Vi skulle möta en polare till mig nere vid Chancery Lane senare för att hämta upp våra biljetter. Vi blev kvar där och snackade lite fotboll över några fler pints innan vi for tillbaka till Highbury & Islington och mötte upp några andra polare som var på Famous Cock.
Det var trevligt.
Men klockan gick fort.

West Ham numera med ny arena och overground är ett lätt byte att ta sig till. Det tar inte mer än en kvart från Highbury & Islington. Vi hoppade av på Hackney Wick och gick därifrån. Inget Stratford alltså.
Det var nästan millimeterprecision och vi checkade in oss perfekt i tid för en nachotallrik att ta med in och lunkade in på våra platser på lower lagom till kick off.

London Stadiums friidrottsarena är en udda byggnad där man byggt lower framför den befintliga läktaren. Det är en gång över den andra läktaren.
Vi hade fullt sjå med jalapenos och ostsås inledningsvis.
Brickan var supergod – men också superopraktisk på en fotbollsläktare.
Det var tacotillbehör överallt.

Matchen var ett sömnpiller av rang. 0-0 i paus och vi försöka gaska upp oss med en runda cider, men det hjälpte fcuk all. London Stadium är annars en fin skapelse med bra service och utbud.
Ja, inte det som händer på planen för där blev det 0-0.
Vi hade en flaxig fan bredvid oss och när Alexis lade upp för en frispark i andra halvlek säger Backevik plötsligt: ”Blir det mål nu ryker det fan ett näsben”.
Jahaja, tänkte jag och kände ”hoppas inte det är på mig”.
Men det blev ju inga mål och när jag hade svurit klart på vägen ut hittade vi en lite pub på andra sidan vattnet. The White Milk.
Där blev det några avslutningsrundor innan vi tog övergrunden hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *