171008 – Västerås SK v IFK Luleå 5-2

Arena: Swedbank Park
Match: Division 1 norra
Publik: 656
Målen: 1-0 (5) Rinor Nushi, 2-0 (13) Rinor Nushi, 3-0 (35) Simon Johansson, 4-0 (40) Jonas Hellgren, 4-1 (56) Tetteh Komey, 4-2 (64) William Olausson, 5-2 (71) Rinor Nushi
Matchens lirare: Rinor Nushi

Fiii fan så kallt det var.
Det var tur att matchen var bra.
I alla fall en del av den …

Söndag. Hösten har kopplat en järngrepp om landet. Det regnar, det blåser stenhårt och det har börjat bli kyligt på riktigt. En av få nackdelar med att ha garage där man inte behöver gå ut är att man inte riktigt märker av vädret förrän man är framme, så att säga.
Jag fiskade upp Ponka på Söder för en eftermiddagstur till Västerås.
Det var uselt väder på vägen, men i Enköping lättade det lite. Vi skulle få igen det på Rocklunda sen.

Det var hårda vindar och kallt när vi klev ur golfen och gick in för att se VSK mot Luleå. Ett avsågat Luleå.  Vi slog oss ner på de vanliga platserna på sittplats med Johan, Pappa Svensson och Tora.
Grönvitt körde över de stackars gästerna i första halvlek och hade 4-0 i paus.
Det var game over.

En kaffe före hjälpte händer i sisådär fem minuter. Den Ponka kom med i paus hjälpte knappt alls. För nu var det kallt. Och det småregnade lite då och då, vilket inte gjorde saken bättre.
Svensson var som en pensionär med ryggskott.
Och VSK spelade lite så i början av andra när Luleå gjorde både 4-1 och 4-2. De hade även bud på 4-3, men nån måtta får det ju vara. Rinor Nushi gjorde sitt tredje vilket gav 5-2 och en säker seger.
Nu hjälpte inte det så mycket eftersom Akropolis vann med 4-0 på Skytteholm.

Vi åkte till Lustigkulla för att lämna morsans bagage från Polenresan som hon inte fick med sig hem. Som tack bjuds vi på en fantastisk skaldjurssoppa innan vi for hem till huvudstaden genom regn och mörker.
Där väntade mer jobb när jag hade släppt av Ponka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *