171006 – Bele Barkarby FF v GoIF Kåre 5-2

Arena: Veddestavallen
Match: Kval till division 3
Publik: ca. 200
Målen: 1-0 (12) Mohammed Siraj, 1-1 (15) Petter Andersson, 2-1. (58) Ali Al-Mosawi, 3-1 (66) Gabriel Mattias Chahin, 4-1 (78) Lorance Koria, 4-2 (86) Michael Johansson, 5-2 (95) Lorance Koria
Matchens lirare: Mohammed Siraj, Bele Barkarby

Fredagkväll, regn och dimma och en spännande kvalmatch.
Då klev domare Daniel Alamidi in och förstörde tillställningen.
Trist.

Det var mörkt, det började bli kallt och det småduggade när jag med munnen full av nötter svängde in på Veddestavallen. Lysena sken så där fotbollsmagiskt några hundra meter bort och när jag knallade ner kändes doften av blött gräs och kvaldramatik.
Fantastiskt.
Mycket folk på plats när den första matchen i serien om vilket av de tre lagen som skulle ta klivet upp i division 3 drog igång.
Jag bänkade mig på bortre lång, sidan utan läktare, precis bredvid ett av avbytarbåsen.

Det var en bra och tempofylld match med mycket situationer. Och jämnt. Även om Bele kanske hade ett litet övertag efter första. Tyckte domaren klarade sig bra första 45. Perfekt nivå, varnade för det som skulle varnas för och flöt med fint i matchen. Men i andra tappade han allt.
Före en hörna snackade gästernas keeper till sig ett kort.
Fine så.
På hörnan, som Bele gjorde 2-1 på, kände han sig blockerad och skällde på rättsskipare Alamidi som skickade upp ett nytt gult och visade ut honom.
Bra gjort att snacka ut sig med två ostskivor på typ en minut. Men det kändes helt fel och Alamidi fick inte grepp om matchen efter det här.

Hemmalaget, med en man mer, kunde så klart enkelt manövrera hem tre pinnar ganska enkelt efter detta. Men det blev tjurigt och och Kårespelarana var inte nöjda, vilket man klart kan förstå.
Det slutade 4-2 och på vägen hem satt jag mest och funderade på gästernas namn.
GoIF Kåre …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *