170607 – Vasalunds IF v Västerås SK 4-3

Arena: Skytteholms IP
Match:
Svenska cupen
Publik: 
206
Målen:  1-0 (8) Kenny Pavey, 2-0 (18) Kenny Pavey, 2-1 (42) Simon Johansson, 3-1 (58) Kenny Pavey, 3-2 (59) Dylan Kosik, 4-2 (67) Calle Svensson (självmål), 4-3 (87) Allan Kosik
Matchens lirare: Kenny Pavey

I helgen kissade Kenny Pavey på ett avbytarbås.
Nu gjorde han hattrick.
Jag ser helst att han hellre nöjt sig med det förstnämnda.

Upprymd över att ha köpt en ny bil så tog jag en sväng till Norrtälje för att slå ihjäl lite tid innan jag skulle möta Ponka i Solna. Han hälsade att han hade en hemlig gäst med sig.
När jag hade parkerat golfen vid Statoil och knallat förbi Max skymtade där Ponka.
Och Kicken.

Rapportören var på plats igen. Vid en tidigare match hade han gjort ett fel, missat ett gult kort, och fick då 25% avdrag på ersättningen.
Nu skulle vi hjälpa honom så att det blev rätt.
Regnet hade dragit bort och kors i taket så sken faktiskt solen när cupmötet med Vasalund och VSK drog igång.
Det var tunnsått med folk. Lite VSK-are, Ola Andersson och Kalle Karlssons sambo.
Och så var Kenny Pavey där.

Den gamle engelsmannen gjorde inte mycket väsen av sig men innan matchklockan hade tickat upp på en timme så hade han smällt in ett hattrick.
Johan Mjällby luftade truppen, men de som fick chansen verkade mest tycka att det var tråkigt och gjorde inte mycket väsen av sig.
I paus kom Kalle Karlssons tjej fram och hejade. Jag satt pinsamt nog som en fågelholk och jag fick för mig att hon snackade med Ponka.
Då kom:
”Du kanske inte känner igen mig utan Kalle …”

VSK var på väg in i matchen i andra när den skallskadade  Calle Svensson olyckligt gjorde självmål. Då var det 4-2 till hemmalaget. Det blev ändå 4-3 och drama på slutet när Grönvitt fick ett mål bortdömt för offside och en fördel inte given när Allan Kosik gjorde mål.

Vi vandrade ut. Det var kallt. Men vi fick upp värmen när vi kuskade de fyra vinterdäcken som jag fick med bilen till lokalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *